Opublikowano 14 Listopada 201213 l heheheh nie pewnie Musti nic nie zalatwil bo dal by cyne zwykły amator
Opublikowano 14 Listopada 201213 l Autor :decayed: ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- a Tobie raz na tydzien zeby w gebe dostac to za malo :polew: sie prosisz Musti przyjedzie i sie odwinie to bedziesz mial
Opublikowano 14 Listopada 201213 l :decayed:---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ---------- a Tobie raz na tydzien zeby w gebe dostac to za malo :polew: sie prosisz Musti przyjedzie i sie odwinie to bedziesz mial oj tam oj tam raz się zdarzyło człowiekowi
Opublikowano 14 Listopada 201213 l znowu te k**wy mi nie chcą wypłacić wynagrodzenia co mnie to gówno obchodzi że firma jest w złej kondycji finansowej-to niech ją zamkną
Opublikowano 14 Listopada 201213 l Autor Seba weź no coś zrób potrzebuje kasy od nich hmm da sie cos zrobic bo wlasnie jest u mnie policja
Opublikowano 14 Listopada 201213 l jak pracujesz, tak Ci płacą, kluseczko;D nie bądz taki mądry ja ciężko pracuje po 15h
Opublikowano 14 Listopada 201213 l Autor tepe c**je k**wa sie posralem prawie :decayed: prosze otworzyc policja no c**j wizjer policja zmieklem sasiada szukamy gdzie jest no k**wa heheheheh :polew:
Opublikowano 14 Listopada 201213 l Seba weź no coś zrób potrzebuje kasy od nich hmm da sie cos zrobic bo wlasnie jest u mnie policja zwęszyli tą twoją hodowle roślin kazachstańskich ---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ---------- tepe c**je k**wa sie posralem prawie:decayed: prosze otworzyc policja no c**j wizjer policja zmieklem sasiada szukamy gdzie jest no k**wa heheheheh :polew: coś masz na sumieniu ---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ---------- http://a4-klub.pl/members/k!m!-84748/ prawie jak Kimi
Opublikowano 14 Listopada 201213 l Musti z opisu wynika, że jesteś w stanie załatwić wycieraczki Aero/Valeo do B7 Sedan? Ori nówka nie śmigana? Ile siana za to sobie życzy Twój osiołek?
Opublikowano 14 Listopada 201213 l Mario juz mam w samochodzie twoje gumki ---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- Klysiu jak tam w robocie c**jnia straszna