klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Tomus musisz zdjac zderzak bedzie najszybciej i najprosciej qrde wiesz ile to jest srubek do odkrecania to nie wuja nie jest szybciej ale mysle ze nie ma wyjscia bo z DJ jak nam wpadla zarowka to sciagalismy zderzak tak mi sie przynajmniej wydaje no z tego co sie wywiedziałem mozna jakos bez sciagania ale az tak bardzo nie jestesmy wtajemniczeni
Seba_LDZ Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 ja bym Ci to zrobil od reki :decayed: ale k**wa wlasnie musze wyjsc :polew::polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 dobra narazie odlaczylem calkowicie zarowe zeby nie grzalo sie dalej w weekend nad tym sie zastanowie ale przyszly ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ---------- Klysiu Andrzejki sa za dwa tygdonie a nie za tydzien
klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 dobra narazie odlaczylem calkowicie zarowe zeby nie grzalo sie dalej w weekend nad tym sie zastanowie ale przyszly ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ---------- Klysiu Andrzejki sa za dwa tygdonie a nie za tydzien Mario nas w błąd wprowadził
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 dobra narazie odlaczylem calkowicie zarowe zeby nie grzalo sie dalej w weekend nad tym sie zastanowie ale przyszly ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ---------- Klysiu Andrzejki sa za dwa tygdonie a nie za tydzien Mario nas w błąd wprowadził w życiu - moje Andrzejki są w ten weekend :decayed: ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ---------- Restauracja & motel, noclegi, hotel w Zgierzu "Route One"
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 dobra narazie odlaczylem calkowicie zarowe zeby nie grzalo sie dalej w weekend nad tym sie zastanowie ale przyszly ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:37 ---------- Klysiu Andrzejki sa za dwa tygdonie a nie za tydzien Mario nas w błąd wprowadził w życiu - moje Andrzejki są w ten weekend :decayed: ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ---------- Restauracja & motel, noclegi, hotel w Zgierzu "Route One" ale beda trwaly do przyszlego czy tylko w ten
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 się zobaczy - wszystko zależy od tego jak bardzo budę rozkręcimy
klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 byłem tam kiedyś na jakimś zacnym balecie
MarianekZg Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 byłem tam kiedyś na jakimś zacnym balecie też już kiedyś byłem więc lokal mi znany - faktycznie można polecić
klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 byłem tam kiedyś na jakimś zacnym balecie też już kiedyś byłem więc lokal mi znany - faktycznie można polecić dobra miejscowa na libacje
musti Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 gdzie jest k**wa moja wypłata !!!!:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: toć Ty charytatywnie siedzisz w robocie i po godzinach nawet ostatnio mi gadałeś
klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 gdzie jest k**wa moja wypłata !!!!:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: toć Ty charytatywnie siedzisz w robocie i po godzinach nawet ostatnio mi gadałeś takie k**ewskie czasy ale po godzinach tylko jak ma sie kierowce debila
musti Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 gdzie jest k**wa moja wypłata !!!!:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: toć Ty charytatywnie siedzisz w robocie i po godzinach nawet ostatnio mi gadałeś takie k**ewskie czasy ale po godzinach tylko jak ma sie kierowce debila nie świruj jarzębia jak tam robota ta nowa ?
klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 gdzie jest k**wa moja wypłata !!!!:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: :facepalm::facepalm::facepalm: toć Ty charytatywnie siedzisz w robocie i po godzinach nawet ostatnio mi gadałeś takie k**ewskie czasy ale po godzinach tylko jak ma sie kierowce debila nie świruj jarzębia jak tam robota ta nowa ? no caly czas w toku zalatwiania jak pojdzie do prozdu to sie pochwale
Magdalenah Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 mnie sie postojowka zgrzala z lampa i ni jak nie moge jej wyciagnac i zostaje tylko wyjecie calej lampy ja lampę wyciągam w B6 hmm, trzy śrubki bodajże i po sprawie ---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ---------- :hi:
Magdalenah Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 30% taniej Seba handluje ale tylko na święta :grin: ---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ---------- Seba ja chce sweterek w renifery
klysek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 sweter w renifery to mial Szczawson nam przysłać z Norway
Magdalenah Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 bo norweski, norweski tyle że to siana kosztujeeeee:facepalm:
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Madzia a nie chcesz mojej wykrecic bez zdejmowania zderzaka
Rekomendowane odpowiedzi