Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

hehe ciezko bedzie tv jest w salonie :) tam gdize wszyscy :D no ale jakos to na pewno musze zobaczyc jak nie to tel :) i kibel

:decayed::decayed::decayed::grin:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
powiedz co u Ciebie czy przelew dotarl

:grin: to jest marzenie :facepalm: była wizytacja z Warsaw i wszytsko mi powiedzieli czemu nie ma kasy itd. powiedzmy ze w 70% im wierze :wink:

Opublikowano
  • Autor

No tylko co ti Cie interesuje ;) swoje zrobiles kasa sie nalezy i tego nic nie zmieni ;)

mam nadzieje ze w dobrym temacie zabieram glos hmm

Opublikowano
No tylko co ti Cie interesuje ;) swoje zrobiles kasa sie nalezy i tego nic nie zmieni ;)

w dobrym dobrym :decayed: no masz racje ale no powiedzieli ze z pod ziemi nie wykopia zeby wszystkim na raz placic likwiduja w c**j odziałów sprzedaja samochody ktore sa zbyteczne wiec kasa ma byc mam byc oczko wyzej w hierarchi :naughty:+ premia wiec mysle ze warto poczekac :decayed:

---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ----------

:arrow2:

Opublikowano

film taki sobie, ale ta muzyczka rozwala glosniki w aucie:decayed:

Opublikowano
  • Autor

no to czekaj :)

tylko ja juz slyszalem nie raz takie opowiesci :) przynajmniej z firmami z ktorymi wspolpracowalem :) no ze staramy sie poczekaj poczekaj i tak mijal kolejny miesiac

wystawiam kolejna fakture i slysze no ze teraz jeszcz enie ale ze juz w nastepnym to napewno i jeszcze prezenty beda :) hehhe niestety :) niedoczekalem tego momentu :)

kurde powiem Wam ze troche poplynalem :)

Film z Karolina leci juz na gazete wyborcza a pozniej prawdopodnobnie na wszystkie inne serwisy typu onet wp i inne gown :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

Opublikowano

slawa i pieniadze przed Toba:decayed:

---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ----------

swieta tuz tuz, wiec nie ma co sie zastanawiac: Skóra z żubra (2819563005) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

w dobrym dobrym :decayed: no masz racje ale no powiedzieli ze z pod ziemi nie wykopia zeby wszystkim na raz placic likwiduja w c**j odziałów sprzedaja samochody ktore sa zbyteczne wiec kasa ma byc mam byc oczko wyzej w hierarchi :naughty:+ premia wiec mysle ze warto poczekac :decayed:

---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ----------

:arrow2:

co to za muza - tytuł :eusathink:

Opublikowano
no to czekaj :)

tylko ja juz slyszalem nie raz takie opowiesci :) przynajmniej z firmami z ktorymi wspolpracowalem :) no ze staramy sie poczekaj poczekaj i tak mijal kolejny miesiac

wystawiam kolejna fakture i slysze no ze teraz jeszcz enie ale ze juz w nastepnym to napewno i jeszcze prezenty beda :) hehhe niestety :) niedoczekalem tego momentu :)

kurde powiem Wam ze troche poplynalem :)

Film z Karolina leci juz na gazete wyborcza a pozniej prawdopodnobnie na wszystkie inne serwisy typu onet wp i inne gown :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

Seba to tak jak z moja Kasia jak powiedziala ze odchodzi to szefowa od razu gada ze od nowego roku to miala zarabiac 3500 takie warunki ze c**j zeby tylko zostala a tak jej powiedziala sp***dalaj bo sie boi ze zabierze jej klientow :grin: znaczy nie ma o co sie bac bo to jest pewne :polew:

Opublikowano

tomek881025 przypomnij mi w Niedzielę o kasie :kwasny::facepalm:

Opublikowano

spoko nie ma problemu ale do niedzieli to kupa czasu i nie wiem czy ja bede pamietal :grin:

Opublikowano
  • Autor

hehehe egzakly :)

---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:14 ----------

uruchomie dzisiaj profil firmowy na fb licze na Wasze liki :)

Opublikowano
:wink:
Opublikowano
  • Autor

bedziecie mogli oficjalnie zobaczyc wiekszosc moich tandetnych projekcików :D

Opublikowano

No i co - nikt nie zna tytułu muzy z poprzedniej strony :eusathink::eusathink::eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Mariano zobacz soundtrack z project x ja nie wiem co to jest ale tam napewno znajdziesz to :)

Opublikowano
No i co - nikt nie zna tytułu muzy z poprzedniej strony :eusathink::eusathink::eusathink:

Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll (A-Trak remix)

Opublikowano
Mariano zobacz soundtrack z project x ja nie wiem co to jest ale tam napewno znajdziesz to :)

:banan::banan::banan::banan::banan::banan:

---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ----------

Już się zasysają muzy :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ----------

Zobacz promujące nagranie z udziałem pięknej łódzkiej bokserki Karoliny Owczarz. Świetna muzyka [WIDEO]

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ----------

Zobacz promujące nagranie z udziałem pięknej łódzkiej bokserki Karoliny Owczarz. Świetna muzyka [WIDEO]

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

post-20747-1406905711,7795_thumb.jpg

:whistling: