Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

mowilem ale loga nie zmienia

za duzo pierdolenia

to jest grupa bebniarska i juz tak maja na bebnach zrobione koszulki k**wa i wszystko

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to lipton, mnie projektant zaczal scigac za roboty to teraz bede mial zarwane noce ja pitole

Opublikowano

Potrzebuję... Człowieka co mi zrobi dwa boczki w alcantarze. Zna ktoś? ;]

Opublikowano
  • Autor

ragaman robi alcantare oile sie nie myle napisz pw do Mariana :)

---------- Post dopisany at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ----------

:whistling:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
ragaman robi alcantare oile sie nie myle napisz pw do Mariana :)

---------- Post dopisany at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ----------

:whistling:

wiem, że obszywa kiery ale z boczkami to nie jestem przekonany na 100% :wink:

---------- Post dopisany at 07:18 ---------- Poprzedni post napisany at 07:18 ----------

:hi::hi::hi:

Opublikowano
  • Autor

a no widzisz :) to nie wiedzialem ale cos mi switalo :)

Opublikowano

zawsze można do niego napisać i zapytać - raguś będzie wiedział na 100% :grin::decayed::wink:

Opublikowano
  • Autor

pewnie :)Pocas wiesz co robic :)

Opublikowano

:hi:szacuken:decayed:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

witam i o zdrowie pytam;]

Opublikowano

zdoriwe tak sobie chyba na L4 pora wyruszyc :thumbdown:

Opublikowano

psychika Ci siada;p

Opublikowano
psychika Ci siada;p

nie nie mam wyplaty 10.12 beda juz zalegac mi dwie wiec hycba starczy finasowania jakiegos pajaca :facepalm:

szukam pracy nie potrzebuje ktos tak zajebistego pracownika jak ja :decayed::grin:

Opublikowano

uuu to lipa kurde, grudzien, swieta ida a pracodawca w c**ja gra?!:kwasny: a nie chcesz w norwayu popracowac?!:wink:

musze sie pochwalic troche... jedno z moich zdjec kladki/mostu z miejscowosci Trzy Morgi w woj. lodzkim, mozna zobaczyc w najnowszym numerze magazynu mostypolskie.pl, do nabycia miedzy innymi w EMPIKu:decayed:

K%25C5%2582adka+%25231.jpg

Opublikowano

a może ja bym do norwaya śmignął... ;D

Opublikowano
uuu to lipa kurde, grudzien, swieta ida a pracodawca w c**ja gra?!:kwasny: a nie chcesz w norwayu popracowac?!:wink:

musze sie pochwalic troche... jedno z moich zdjec kladki/mostu z miejscowosci Trzy Morgi w woj. lodzkim, mozna zobaczyc w najnowszym numerze magazynu mostypolskie.pl, do nabycia miedzy innymi w EMPIKu:decayed:

http://4.bp.blogspot.com/-z3fUPVQxuUU/TneGOJXpg5I/AAAAAAAAAMo/43Wz4cqnzHA/s1600/K%25C5%2582adka+%25231.jpg

powiem ci ze coraz powazniej zastanwiam sie nad wyjazdem z tego j**anego kraju :thumbdown:

Opublikowano

ogolnie ciezko jest dostac jakas konkretna prace, ale powoli sie cos rusza w pracy typu kierowca... bo widze, ze ogloszen dosc duzo, mozna tez cos poszukac w budowlance... gdyby ktos chcial moge podeslac kilka ofert z posredniaka, ja szukam wlasnie czegos dla swojej dziewczyny:wink:

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ----------

albo grubo albo wcale:decayed:

5987106_460s.jpg

Opublikowano
ogolnie ciezko jest dostac jakas konkretna prace, ale powoli sie cos rusza w pracy typu kierowca... bo widze, ze ogloszen dosc duzo, mozna tez cos poszukac w budowlance... gdyby ktos chcial moge podeslac kilka ofert z posredniaka, ja szukam wlasnie czegos dla swojej dziewczyny:wink:

no ale po jakiemu sie tam dogadywac :whistling: bo wiesz w szkole jak był jez.norweski to chodziłem na wagary :grin: