Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A mówił Ci ktoś że w browarach to trochę śmierdzi? :naughty: Poważnie mówię :decayed:

byłem tam dzisiaj jebało jak w murzyńskiej chacie no ale trudno jakoś sie przyzwyczaje :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A mówił Ci ktoś że w browarach to trochę śmierdzi? :naughty: Poważnie mówię :decayed:

byłem tam dzisiaj jebało jak w murzyńskiej chacie no ale trudno jakoś sie przyzwyczaje :decayed:

człowiek to taka świnia, że do wszystkiego potrafi się przyzwyczaić - tylko żeby $$$ były :decayed:

Opublikowano

człowiek to taka świnia, że do wszystkiego potrafi się przyzwyczaić - tylko żeby $$$ były :decayed:

No dokładnie :grin: Gorzej jak po jakimś czasie pracy tam ,piwo Ci zbrzydnie :decayed::whistling:

Opublikowano

No dokładnie :grin: Gorzej jak po jakimś czasie pracy tam ,piwo Ci zbrzydnie :decayed::whistling:

to nie problem bo i tak wole jebnac kielicha niz piwskiem sie zakraplac :kox:

Opublikowano

Piwko ma ponoć bardzo duzo witamin:whistling:

Ajj ,szczeliłbym z gumeczki :slina:

4b8ecdd0d1fd17f115d5ca8018af0d82.gif?1359462507

Opublikowano
  • Autor

Niektóre dziewczęta piszą normalnie.

NIEKTÓRE TYLKO DUŻYMI LITERAMI.

A niEktóRE pIszĄ TAk, jAKby Je WŁaśNiE rUcH@Li.

Opublikowano

8 semestr zapowiada sie za***iście w szkole dosyc ze zlot wypada mi w zjazd to jeszcze szkola koliduje z dwoma weselami

Opublikowano
8 semestr zapowiada sie za***iście w szkole dosyc ze zlot wypada mi w zjazd to jeszcze szkola koliduje z dwoma weselami

za inteligentny jesteś aby tego nie ogarnąć :wink:

Opublikowano

za inteligentny jesteś aby tego nie ogarnąć :wink:

Misiek jak beda wyklady to mam je w nosie napewno mnie na nich nie bedzie gorzej jak cwiczenia bo 3 obecnosci i aut :D ale jakies zwolnienei lekarskie pojdzie czy cos i damy rade ale bedzie trzeba kombinowac

Opublikowano
:grin: dzień bez kombinacji to dzień stracony :wink:
Opublikowano
  • Autor

powrocil z arbajtu :)

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
  • Autor
co tak wcześnie

piwo sie skonczylo :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano
Opublikowano
Siema :hi:

będę zamawiał 1 puszkę Plastidipa od vario - nie chce ktoś przy okazji, zrobiło by się jedną przesyłkę :wink:

Qrcze za późno, zamówiłem 2 dni temu 3 sztuki :P

---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ----------

17" a opony to maja poltora sezony i to sa tylne nie chcesz widziac jak przednie wygladaly :decayed:

To się mogę tylko domyślać :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Panowie potrzebuje jakiś namiar na opony używane.Ktoś kiedyś wspominał na spocie o jakimś placu z używkami w Łodzi.