klysek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 A mówił Ci ktoś że w browarach to trochę śmierdzi? Poważnie mówię byłem tam dzisiaj jebało jak w murzyńskiej chacie no ale trudno jakoś sie przyzwyczaje
MarianekZg Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 A mówił Ci ktoś że w browarach to trochę śmierdzi? Poważnie mówię byłem tam dzisiaj jebało jak w murzyńskiej chacie no ale trudno jakoś sie przyzwyczaje człowiek to taka świnia, że do wszystkiego potrafi się przyzwyczaić - tylko żeby $$$ były
Szakal Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 A mówił Ci ktoś że w browarach to trochę śmierdzi? Poważnie mówię byłem tam dzisiaj jebało jak w murzyńskiej chacie no ale trudno jakoś sie przyzwyczaje człowiek to taka świnia, że do wszystkiego potrafi się przyzwyczaić - tylko żeby $$$ były No dokładnie Gorzej jak po jakimś czasie pracy tam ,piwo Ci zbrzydnie
klysek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 A mówił Ci ktoś że w browarach to trochę śmierdzi? Poważnie mówię byłem tam dzisiaj jebało jak w murzyńskiej chacie no ale trudno jakoś sie przyzwyczaje człowiek to taka świnia, że do wszystkiego potrafi się przyzwyczaić - tylko żeby $$$ były No dokładnie Gorzej jak po jakimś czasie pracy tam ,piwo Ci zbrzydnie to nie problem bo i tak wole jebnac kielicha niz piwskiem sie zakraplac
Szakal Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Piwko ma ponoć bardzo duzo witamin:whistling: Ajj ,szczeliłbym z gumeczki
Seba_LDZ Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 Niektóre dziewczęta piszą normalnie. NIEKTÓRE TYLKO DUŻYMI LITERAMI. A niEktóRE pIszĄ TAk, jAKby Je WŁaśNiE rUcH@Li.
Gość SpongeBob Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 8 semestr zapowiada sie za***iście w szkole dosyc ze zlot wypada mi w zjazd to jeszcze szkola koliduje z dwoma weselami
MarianekZg Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 8 semestr zapowiada sie za***iście w szkole dosyc ze zlot wypada mi w zjazd to jeszcze szkola koliduje z dwoma weselami za inteligentny jesteś aby tego nie ogarnąć
Gość SpongeBob Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 8 semestr zapowiada sie za***iście w szkole dosyc ze zlot wypada mi w zjazd to jeszcze szkola koliduje z dwoma weselami za inteligentny jesteś aby tego nie ogarnąć Misiek jak beda wyklady to mam je w nosie napewno mnie na nich nie bedzie gorzej jak cwiczenia bo 3 obecnosci i aut ale jakies zwolnienei lekarskie pojdzie czy cos i damy rade ale bedzie trzeba kombinowac
MarianekZg Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 dzień bez kombinacji to dzień stracony
Seba_LDZ Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 co tak wcześnie piwo sie skonczylo :polew::polew:
kanu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Siema będę zamawiał 1 puszkę Plastidipa od vario - nie chce ktoś przy okazji, zrobiło by się jedną przesyłkę Qrcze za późno, zamówiłem 2 dni temu 3 sztuki ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ---------- 17" a opony to maja poltora sezony i to sa tylne nie chcesz widziac jak przednie wygladaly To się mogę tylko domyślać
cymek28 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panowie potrzebuje jakiś namiar na opony używane.Ktoś kiedyś wspominał na spocie o jakimś placu z używkami w Łodzi.
Rekomendowane odpowiedzi