Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A mówił Ci ktoś że w browarach to trochę śmierdzi? :naughty: Poważnie mówię :decayed:

byłem tam dzisiaj jebało jak w murzyńskiej chacie no ale trudno jakoś sie przyzwyczaje :decayed:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A mówił Ci ktoś że w browarach to trochę śmierdzi? :naughty: Poważnie mówię :decayed:

byłem tam dzisiaj jebało jak w murzyńskiej chacie no ale trudno jakoś sie przyzwyczaje :decayed:

człowiek to taka świnia, że do wszystkiego potrafi się przyzwyczaić - tylko żeby $$$ były :decayed:

Opublikowano

człowiek to taka świnia, że do wszystkiego potrafi się przyzwyczaić - tylko żeby $$$ były :decayed:

No dokładnie :grin: Gorzej jak po jakimś czasie pracy tam ,piwo Ci zbrzydnie :decayed::whistling:

Opublikowano

No dokładnie :grin: Gorzej jak po jakimś czasie pracy tam ,piwo Ci zbrzydnie :decayed::whistling:

to nie problem bo i tak wole jebnac kielicha niz piwskiem sie zakraplac :kox:

Opublikowano

Niektóre dziewczęta piszą normalnie.

NIEKTÓRE TYLKO DUŻYMI LITERAMI.

A niEktóRE pIszĄ TAk, jAKby Je WŁaśNiE rUcH@Li.

Opublikowano

8 semestr zapowiada sie za***iście w szkole dosyc ze zlot wypada mi w zjazd to jeszcze szkola koliduje z dwoma weselami

Opublikowano
8 semestr zapowiada sie za***iście w szkole dosyc ze zlot wypada mi w zjazd to jeszcze szkola koliduje z dwoma weselami

za inteligentny jesteś aby tego nie ogarnąć :wink:

Opublikowano

za inteligentny jesteś aby tego nie ogarnąć :wink:

Misiek jak beda wyklady to mam je w nosie napewno mnie na nich nie bedzie gorzej jak cwiczenia bo 3 obecnosci i aut :D ale jakies zwolnienei lekarskie pojdzie czy cos i damy rade ale bedzie trzeba kombinowac

Opublikowano

powrocil z arbajtu :)

Opublikowano
co tak wcześnie

piwo sie skonczylo :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
Siema :hi:

będę zamawiał 1 puszkę Plastidipa od vario - nie chce ktoś przy okazji, zrobiło by się jedną przesyłkę :wink:

Qrcze za późno, zamówiłem 2 dni temu 3 sztuki :P

---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ----------

17" a opony to maja poltora sezony i to sa tylne nie chcesz widziac jak przednie wygladaly :decayed:

To się mogę tylko domyślać :decayed:

Opublikowano

:hi:

Panowie potrzebuje jakiś namiar na opony używane.Ktoś kiedyś wspominał na spocie o jakimś placu z używkami w Łodzi.