klysek Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 no jebne jeszcze bardziej zaraz :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: nie mowi sie jebne tylko wbjie
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 nie ma opcji - dziś Bożena pomaga robić kebaba w budzie Alibaba:banan:
klysek Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 nie ma opcji - dziś Bożena pomaga robić kebaba w budzie Alibaba:banan: ubrana w bazarowe Dolce&Gabana
Sengoku Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Koledzy gdzie w łodzi można dostać kosmetyki/całe zestawy do pielęgnacji autka firmy Meguiar's
klysek Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Koledzy gdzie w łodzi można dostać kosmetyki/całe zestawy do pielęgnacji autka firmy Meguiar's Meguiar's - Kosmetyki samochodowe, Autokosmetyki, Chemia samochodowa - Łódzkie
Gość SpongeBob Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 o a do mnie szwagier przyjechal znaczy wlasciwie do siostry ale 6 piwek mi przywiozl wiec sobie pykne
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 ja po czwartym, także spoko.... prawie ostatki:D
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 siema looooooooooooodz mam pomysl ostatnio modne jest cos co sie zwie Harlem shake np takie http://youtu.be/Y3tjLRdMPak hehehe nie wiem jak Was ale mnie to smieszy i tak sobie wymyslilem jakbysmy zrobili taki filmik nasz lodzki na spocie albo jakos nie wiem gdzies np u DJ w warsztacie hahahahah jak myslicie ??? :polew::polew::polew:Now fashion Harlem Shake! - YouTube Best Harlem Shake So Far! - YouTube zrobmy cos takiego !!!!! fajnie to poleci ja fajnie zmontuje Pingwin dzisiaj widziany w porcie nie dosc ze zaparkowalem kolo niego to jeszcze przechodzilem spojrzalem sie usmiechnalem i mnie olal k**wa to chyba przez ta brode ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- kto sie pisze ?? :decayed::decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 heheeh no ja moge swoje pokazac tylko nie wiem czy takie Cie zadowola chociaz z moja masa to mam niezle
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 przed BT mysle ze byloby zacnie o k**wa a zrobic to w BT looooo nakrece temat ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- hhahahahahaha ja jebie Harlem Shake it on the Boat! (ORIGINAL) || FFW - YouTube
Seba_LDZ Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 noooooooooooooooooooo glowa konia widze ze czaisz klimat moze w biurze nakrecimy hahahahahahahha
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 kiedy krecimy ---------- Post dopisany at 07:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ----------
klysek Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 DJ dzisiaj idziesz na paletki za mnie ---------- Post dopisany at 09:00 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- Seba wyobrazasz sobie Mariana z glowa konia jak sie tak rzuca :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi