Seba_LDZ Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 ok poczekajmy na Klysia i Tomka oni maja plana jakiegos ja sie nie wcinam mi obojetne jak trzeba ja moge chocy o 5ej juz jechac ---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 07:22 ---------- wyjechalem sobie spod bloku dolatuje po malutku do konca ulicy i widze jak koles przede mna zamiast skrecic prawo lewo pojechal prosto na trawnik mowie pod nosem co k**wa debil hyhyhyyh po czym patrze a on wrzuca wsteczny i dawaj do tylu prosto we mnie po ulamku sekundy i wcisnieciu hamulca zrozumialem ze na ulicy jest looood i kolezka sie przejchal za daleko z racji tego nie pozostalo mi nic innego jak mu za***ac co niezwlocznie uczynilem :facepalm::facepalm: i czyja wina w takim przypadku ?? bo ze niby moja bo ja mu zajebalem w srake nie wyhamowalem a jak on glupek k**wa cofal ?? jakby nie cofnal ja bym wyhamowal braklo moze z metra zebym sie zatrzymal no moze 2 tyle co cofnal hyh na szczescie szkod brak zderzaki sa dobre nie ma co
klysek Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Seba masakra ale to chyba wszystkie uliczki osiedlowe sa takie same u mnie tez pod blokiem dzisiaj taniec na lodzie od rana a co do piątku to plan mam taki ze: Tomek jedzie po Sebe o godz.7.oo zabieraja mnie i jedziemy po Magde , jak bedziemy wyjezdzac od Madzi dzwonimy do Miśków ze ruszamy i spotykamy sie na Orlenie przy Strykowskiej bo z A1 beda smigac pomorzeanie i kujawiaczki i z tamtad smigamy razem
Magdalenah Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 :hi: ja też bez dekielka jeżdżę.....nie ma takowego na alledrogo zwykły niby ...a nie ma albo komplet chcą sprzedawać ---------- Post dopisany at 09:47 ---------- Poprzedni post napisany at 09:46 ---------- Seba masakra ale to chyba wszystkie uliczki osiedlowe sa takie same u mnie tez pod blokiem dzisiaj taniec na lodzie od rana a co do piątku to plan mam taki ze: Tomek jedzie po Sebe o godz.7.oo zabieraja mnie i jedziemy po Magde , jak bedziemy wyjezdzac od Madzi dzwonimy do Miśków ze ruszamy i spotykamy sie na Orlenie przy Strykowskiej bo z A1 beda smigac pomorzeanie i kujawiaczki i z tamtad smigamy razem OOO to będę już przytomna i dziatwe do szkoły odstawię
klysek Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 szefowo czy plan mam dobry chociaz ja bym go troszke podrasowal ale Tomek mowił że chciała bys sie ze Zgierza przejechac zeby ogarnac bolid
Magdalenah Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 szefowo czy plan mam dobry chociaz ja bym go troszke podrasowal ale Tomek mowił że chciała bys sie ze Zgierza przejechac zeby ogarnac bolid zanim go ogarnę troche zejdzie
klysek Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 szefowo czy plan mam dobry chociaz ja bym go troszke podrasowal ale Tomek mowił że chciała bys sie ze Zgierza przejechac zeby ogarnac bolid zanim go ogarnę troche zejdzie to zostajemy przy planie A ---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ---------- cala reszta zjedzie sie na 8.oo juz beda na tej stacji to nie wiem czy od 7 zdazymy jechac do Zgierza i z powrotem
Seba_LDZ Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 ja moge byc o 5 gotowy jak potrzeba
klysek Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ja moge byc o 5 gotowy jak potrzeba nie no mysle ze 6.30 bedzie git
Seba_LDZ Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 mowisz i masz gorzej tylko ze mnie dzisiaj gardlo zaczelo napierdalac i z takim progresem w piatek bede mial epicentrum przeziebienia :/
klysek Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 mowisz i masz gorzej tylko ze mnie dzisiaj gardlo zaczelo napierdalac i z takim progresem w piatek bede mial epicentrum przeziebienia :/ musisz odkazic kielichem ---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- Syrenka pogromcą szos,
MarianekZg Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 mowisz i masz gorzej tylko ze mnie dzisiaj gardlo zaczelo napierdalac i z takim progresem w piatek bede mial epicentrum przeziebienia :/ 'przepijemy ten ból spokojna twoja rozczochrana
Gość Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Witam, mam gorącą prośbę do osób mieszkających w Łodzi lub okolic którzy mają blisko do IKEI. Chciałem zakupić 2 szt. stołków barowych w IKEI - DALFRED Stołek barowy - IKEA , niestety są niedostępne w Warszawie a jedynie w Łodzi lub Gdańsku :/ IKEA nie przerzuca niestety towaru pomiędzy marketami ani nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej. Czy byłby ktoś z forumowiczów w stanie zrobić zakup w IKEI i wysłać do Warszawy kurierem, albo może nie będzie jechał do Warszawy w najbliższym czasie ? za fatygę oczywiścię zapłacę. info na PW. dzięki.
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ze Pany to jak chcecie wczesniej wyjechac w sumie racja nie wiem jak w godzine przejechac przez cala lodz do zgierza i potem do lodzi sie wrocic
klysek Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 ze Pany to jak chcecie wczesniej wyjechac w sumie racja nie wiem jak w godzine przejechac przez cala lodz do zgierza i potem do lodzi sie wrocic badz u Seby o godz. 6.30 i przyjedzcie po mnie pozniej po Madzie sie pojedzie i z tamtad smigniemy juz na Orlen z Marianem juz gadalem on bedzie o 8 na Orlenie czekał
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Ty Klysiu a Hugo nie jedzie w tym roku
klysek Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Ty Klysiu a Hugo nie jedzie w tym roku Jedzie nic sie nie bój
Seba_LDZ Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 6:30mocno zaczniemy widze Mario to co pijemy ?
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Siema Pany:) Seba - nie pożegnałeś sie nawet na spocie;p Ja dziś znowu śmigałem auto oglądać i kupił znajomy passata b5fl 2005r - qrde, serio nie bity:D
Rekomendowane odpowiedzi