Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ok poczekajmy na Klysia i Tomka oni maja plana jakiegos :) ja sie nie wcinam mi obojetne jak trzeba ja moge chocy o 5ej juz jechac :P

---------- Post dopisany at 08:47 ---------- Poprzedni post napisany at 07:22 ----------

wyjechalem sobie spod bloku dolatuje po malutku do konca ulicy i widze jak koles przede mna zamiast skrecic prawo lewo pojechal prosto na trawnik mowie

pod nosem co k**wa debil :D hyhyhyyh po czym patrze a on wrzuca wsteczny i dawaj do tylu prosto we mnie po ulamku sekundy i wcisnieciu hamulca

zrozumialem ze na ulicy jest looood :D i kolezka sie przejchal za daleko z racji tego nie pozostalo mi nic innego jak mu za***ac co niezwlocznie uczynilem :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

i czyja wina w takim przypadku ?? bo ze niby moja bo ja mu zajebalem w srake nie wyhamowalem a jak on glupek k**wa cofal ?? :D jakby nie cofnal ja bym wyhamowal

braklo moze z metra zebym sie zatrzymal no moze 2 :P tyle co cofnal :) hyh na szczescie szkod brak zderzaki sa dobre nie ma co ;)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:siema:

Seba masakra ale to chyba wszystkie uliczki osiedlowe sa takie same u mnie tez pod blokiem dzisiaj taniec na lodzie od rana :facepalm:

a co do piątku to plan mam taki ze:

Tomek jedzie po Sebe o godz.7.oo zabieraja mnie i jedziemy po Magde , jak bedziemy wyjezdzac od Madzi dzwonimy do Miśków ze ruszamy i spotykamy sie na Orlenie przy Strykowskiej bo z A1 beda smigac pomorzeanie i kujawiaczki :decayed: i z tamtad smigamy razem

Opublikowano

:hi::hi: ja też bez dekielka jeżdżę.....nie ma takowego na alledrogo zwykły niby ...a nie ma albo komplet chcą sprzedawać

---------- Post dopisany at 09:47 ---------- Poprzedni post napisany at 09:46 ----------

:siema:

Seba masakra ale to chyba wszystkie uliczki osiedlowe sa takie same u mnie tez pod blokiem dzisiaj taniec na lodzie od rana :facepalm:

a co do piątku to plan mam taki ze:

Tomek jedzie po Sebe o godz.7.oo zabieraja mnie i jedziemy po Magde , jak bedziemy wyjezdzac od Madzi dzwonimy do Miśków ze ruszamy i spotykamy sie na Orlenie przy Strykowskiej bo z A1 beda smigac pomorzeanie i kujawiaczki :decayed: i z tamtad smigamy razem

OOO to będę już przytomna i dziatwe do szkoły odstawię:decayed:

Opublikowano

:siema: szefowo :decayed:

czy plan mam dobry :whistling:

chociaz ja bym go troszke podrasowal ale Tomek mowił że chciała bys sie ze Zgierza przejechac zeby ogarnac bolid :wink:

Opublikowano

chociaz ja bym go troszke podrasowal ale Tomek mowił że chciała bys sie ze Zgierza przejechac zeby ogarnac bolid :wink:

zanim go ogarnę troche zejdzie

Opublikowano

zanim go ogarnę troche zejdzie

:thumbup1: to zostajemy przy planie A :decayed:

---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ----------

cala reszta zjedzie sie na 8.oo juz beda na tej stacji to nie wiem czy od 7 zdazymy jechac do Zgierza i z powrotem :whistling:

Opublikowano
  • Autor

ja moge byc o 5 gotowy jak potrzeba :P

Opublikowano
ja moge byc o 5 gotowy jak potrzeba :P

nie no mysle ze 6.30 bedzie git :decayed:

Opublikowano
  • Autor

mowisz i masz :D:kox:

gorzej tylko ze mnie dzisiaj gardlo zaczelo napierdalac i z takim progresem w piatek bede mial epicentrum przeziebienia :/

Opublikowano

gorzej tylko ze mnie dzisiaj gardlo zaczelo napierdalac i z takim progresem w piatek bede mial epicentrum przeziebienia :/

musisz odkazic kielichem :whistling:

---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ----------

Syrenka pogromcą szos,

:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

heh k**wa co za bzdura :)

Opublikowano

'

przepijemy ten ból :wink: spokojna twoja rozczochrana :grin:

Opublikowano

Witam,

mam gorącą prośbę do osób mieszkających w Łodzi lub okolic którzy mają blisko do IKEI.

Chciałem zakupić 2 szt. stołków barowych w IKEI - DALFRED Stołek barowy - IKEA , niestety są niedostępne w Warszawie a jedynie w Łodzi lub Gdańsku :/ IKEA nie przerzuca niestety towaru pomiędzy marketami ani nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej.

Czy byłby ktoś z forumowiczów w stanie zrobić zakup w IKEI i wysłać do Warszawy kurierem, albo może nie będzie jechał do Warszawy w najbliższym czasie ?

za fatygę oczywiścię zapłacę.

info na PW.

dzięki.

Opublikowano

ze Pany to jak chcecie wczesniej wyjechac w sumie racja nie wiem jak w godzine przejechac przez cala lodz do zgierza i potem do lodzi sie wrocic

Opublikowano
ze Pany to jak chcecie wczesniej wyjechac w sumie racja nie wiem jak w godzine przejechac przez cala lodz do zgierza i potem do lodzi sie wrocic

badz u Seby o godz. 6.30 i przyjedzcie po mnie :decayed: pozniej po Madzie sie pojedzie i z tamtad smigniemy juz na Orlen z Marianem juz gadalem on bedzie o 8 na Orlenie czekał :wink:

Opublikowano

Ty Klysiu a Hugo nie jedzie w tym roku

Opublikowano
Ty Klysiu a Hugo nie jedzie w tym roku

Jedzie nic sie nie bój :decayed:

Opublikowano
  • Autor

6:30mocno zaczniemy widze ;) Mario to co pijemy ? :)

Opublikowano

Poszło PW :wink:

Opublikowano

Siema Pany:) Seba - nie pożegnałeś sie nawet na spocie;p Ja dziś znowu śmigałem auto oglądać i kupił znajomy passata b5fl 2005r - qrde, serio nie bity:D