klysek Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 gdzie jaki ??ooo Klusek to Ty zyjesz ?? zyje i nakurwiam salta nie mam teraz czasu za bardzo na internety ,kase trzeba krecic
kanu Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Mokre ręczniki mogę na tej fajce przenosić, więc nie jest tak źle:decayed: ale ta fajka nie nazywa się saksofon?
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 to, co Twojej - wyjmuję turbo i wysyłam do Bogdana. Wykluczyłem już zaworki, wężyki, uszk. sztangi lub czujnik ciśnienia - ewidentnie przeładowuje.
kanu Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 no to good, chlopak mily nie ogarnia nic z mechaniki, auto ma jezdzic, wiec dobrze by mu to ktos ogarnal porzadnie a ten olej przy grzybkach na gorze i okolice tam usrane olejem.... ? skad mu tam rzygało ? i ten blad tempomatu tez ci zglosil? a co do mojego rezanka to po weekendzie majowym bedziemy się jakoś terminowo łapać (ustalimy oczywiście przed), póki co mam sajgon
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 chodź do mnie, to zobaczysz sajgon;p Najprzyjemniejszy akcent tego dnia to przejażdżka ze skrzynią biegów do chechła oraz szybkie załatwienie zaświadczeń w skarbówce i zusie;]
kanu Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 nie powiesz mi, że to przyjemniejszy sajgon niż chory marudzący junior, ledwo żyjąca kobita z gorączką pod 39... i jeszcze przewijająca się teściowa
Magdalenah Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 nie powiesz mi, że to przyjemniejszy sajgon niż chory marudzący junior, ledwo żyjąca kobita z gorączką pod 39... i jeszcze przewijająca się teściowa ale kumulacja zdrówka życzę
kanu Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 spokojnie, alkohol wszystko ładnie wycisza... dzisiaj wieczorem sponsorem będzie jakiś belgijski browar
kanu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 kiedyś też cię to dopadnie, czemu masz mieć lepiej od Nas a w ogóle to piatek więc obudźcie się:
Magdalenah Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam piątkowo opony zmienione na lato ?
bartek1605 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 kiedy wpadasz? chyba musze zime z powrotem założyć
kanu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 to pani doktor drużyny piłkarskiej Chelsea Piękna lekarka Chelsea bohaterką półfinału Ligi Mistrzów
MarianekZg Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 to było dwa weekendy temu u gołego jutro u mnie podobne balety, już Panie potwierdziły - wpadasz :decayed:
Magdalenah Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Seba Ty wychodź czasem z pracy, bo widzę, że masz "parcie" i już nie jedna tylko cała armia wchodzi w grę ---------- Post dopisany at 15:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ---------- to pani doktor drużyny piłkarskiej Chelsea Piękna lekarka Chelsea bohaterką półfinału Ligi Mistrzów Polki i tak wymiatają na ulicach wiosną dużo ładniejsze spacerują
kanu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 true true... wczoraj miałem okazję pooglądać conieco siedząc w pierwszym ogródku na Pietrynie...
Rekomendowane odpowiedzi