MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 tak myślałem :polew: ale pamiętaj Najpierw jest Audi potem długo, długo, długo, długo nic i dopiero później VW, BMW, Mercedes,.......Fiat i Matiz :polew: :polew: :polew:
Bartas Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 niekoniecznie ale zdrowie niepijacych :] dzis sponsoruje mnie znowu kasztelan
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 witam, qrde o 17 to bym sie jeszcze spoznil pare min ale na 16 to nie ma szans zebym sie wyrobil bo na pilke ide wiec nie zdaze
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 niekoniecznie ale zdrowie niepijacych :] dzis sponsoruje mnie znowu kasztelan mnie kto inny ale też jest fajnie
Kimi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 witam, qrde o 17 to bym sie jeszcze spoznil pare min ale na 16 to nie ma szans zebym sie wyrobil bo na pilke ide wiec nie zdaze O 17 pewnie jeszcze będziemy, jak coś Mario, Ty to masz zdrowie
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Siemka Tomek - szkoda, że nie dasz rady wcześniej ;( ale może coś wymyślisz
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mariusz pamietaj ze kase mam Ci dac:) bo ja moge zapomniec:) postaram sie wczesniej
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ani nie mam zdrowia ani mnie nie stać :polew: :polew: księżycowa tylko wlałem w taką butelkę - zawsze inaczej wygląda :nabijasie: :nabijasie:
Kimi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie no, chyba o 17 to jeszcze będziemy, zanim się zbierzemy, to będzie 16:30, więc spoko. Myslę, że możesz sie wbić. Jakby co, to zadzwoń, czy jeszcze stoimy.
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mariusz pamietaj ze kase mam Ci dac:) bo ja moge zapomniec:) postaram sie wczesniej oby życie składało się tylko z takich problemów jak 15 zyli :doh1: :doh1:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 21:18_________________________________________________Tomek ale faktycznie dryndaj czy jeszcze jesteśmy :good:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 mariusz niby nie duzo ale wole dlugow nie miec:)
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 mariusz niby nie duzo ale wole dlugow nie miec:) już i tak kicha bo nie oddałeś mi w starym roku :polew: :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 oj ale chyba nic gorszego od starego roku nie moze mnie spotkac
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ale gdyby mi samochdou nie zatentegowali to bym Was nie poznal a tutaj o wiele lepiej niz na forum toyoty
Kimi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ale gdyby mi samochdou nie zatentegowali to bym Was nie poznal a tutaj o wiele lepiej niz na forum toyoty
Rekomendowane odpowiedzi