Gość SpongeBob Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 mam byc nie mily[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 21:34_________________________________________________
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 :baseball: :baseball: a mówiłeś że poprzedni rok był najgorszy :mysli: :mysli: :polew: :polew: :polew: :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie zapomnę jak wyszedłem z domu chciałem auto otworzyć a auta nie było, wrażenia naprawdę bezcenne
Kimi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Kimi odczytales wiadomosc Tak, tak, juz sobie zapisałem Będziemy yn tacz
Bartas Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie zapomnę jak wyszedłem z domu chciałem auto otworzyć a auta nie było, wrażenia naprawdę bezcenne skad ja to znam, pozyczyc od ojca passata chcialem, dal mi klucze i dzwonie domofonem gdzie zaparkowales.... no z boku..... nie ma... zartujesz..... i znalazl sie na ukrainie po roku przez pana rutkowskiego
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie zapomnę jak wyszedłem z domu chciałem auto otworzyć a auta nie było, wrażenia naprawdę bezcenne nie wyobrażam sobie ;( i w sumie nie ważne czy masz AC czy nie - po prostu szkoda oczka w głowie :confused4:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 auto autem ale ja jeszcze wieczorem wlałem 60litów paliwa bo rano mówię nie będzie mi się chciało, cb, nawigacja, okulary przeciwsłoneczne z moją wadą wiec jak policzyłem to jakieś 5 tysi było
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 auto autem ale ja jeszcze wieczorem wlałem 60litów paliwa bo rano mówię nie będzie mi się chciało, cb, nawigacja, okulary przeciwsłoneczne z moją wadą wiec jak policzyłem to jakieś 5 tysi było masakra jakaś rozumiem, że autko do dzisiaj się nie odnalazło :confused4:
kachnazgierz Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Misiek, widzę, że jak mnie nie ma to hulasz trochę na forum, grzecznie mi tam proszę bo
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ahh Kasia i jej avatar.... tylko grzecznie mi tam :bicz3: :bicz3: szczególnie 29.01 :decayed: :decayed:
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 dobra ja spadam na browarka do znajomych do jutra
kachnazgierz Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Misiek, Ty lepiej dzwoń do gołego i łatw transport :!: :!: :!:
kachnazgierz Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 idę coś przekąsić Madzia nie odbiera :ranting1: :ranting1: :ranting1:
Kimi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ahh Kasia i jej avatar.... tylko grzecznie mi tam :bicz3: :bicz3: szczególnie 29.01 :decayed: :decayed: A co nie będzie Cię? :blink: dobra ja spadam na browarka do znajomych do jutra Milego wieczoru
MarianekZg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 dobra ja spadam na browarka do znajomych do jutra narka Tomek [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 22:06_________________________________________________ ahh Kasia i jej avatar.... tylko grzecznie mi tam :bicz3: :bicz3: szczególnie 29.01 :decayed: :decayed: A co nie będzie Cię? :blink: dobra ja spadam na browarka do znajomych do jutra Milego wieczoru no właśnie chyba nie dam rady ale chyba to nie jest problem :cool1:
Rekomendowane odpowiedzi