klysek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Da się rns'a wrzucić, tylko bez emulatora CAN trzeba sobie włączać ręcznie (nie śmiga po zapłonie) i jest jeszcze parę niedogodności. Tunel można dorezać, ale najlepiej kupić poliftowy 2DIN. Wtedy tylko podłączenie, dodatkowa antena do navi i jest ok. Co jak co, ale temat o wrzuceniu navi mamy na forum baaaardzo rozbudowany;D no wlasnie troszke poczytalem :gwizdanie: jak dla mnie czarna magia
kachnazgierz Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Kimi, Seba i reszta bandy, a Wy ?????????????????? Piszecie się na pizzunię ??? :beer1: bo trza stoliki rezerwować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
klysek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no przeciez juz ci napisali ci co byli na forum kto zawita a kto nie
chriss Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Da się rns'a wrzucić, tylko bez emulatora CAN trzeba sobie włączać ręcznie (nie śmiga po zapłonie) i jest jeszcze parę niedogodności. Tunel można dorezać, ale najlepiej kupić poliftowy 2DIN. Wtedy tylko podłączenie, dodatkowa antena do navi i jest ok. Co jak co, ale temat o wrzuceniu navi mamy na forum baaaardzo rozbudowany;D no wlasnie troszke poczytalem :gwizdanie: jak dla mnie czarna magia klysiu ja słyszałem ze zmieniasz auto, więc po co chcesz rns'a montować
Bartas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Kasia mysli tylko o Kimim na reszte nie patrzy :gwizdanie:
klysek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Da się rns'a wrzucić, tylko bez emulatora CAN trzeba sobie włączać ręcznie (nie śmiga po zapłonie) i jest jeszcze parę niedogodności. Tunel można dorezać, ale najlepiej kupić poliftowy 2DIN. Wtedy tylko podłączenie, dodatkowa antena do navi i jest ok. Co jak co, ale temat o wrzuceniu navi mamy na forum baaaardzo rozbudowany;D no wlasnie troszke poczytalem :gwizdanie: jak dla mnie czarna magia klysiu ja słyszałem ze zmieniasz auto, więc po co chcesz rns'a montować S4 teraz to sie zrobila daleka przyszlosc ;( a inne nie wchodzi w gre :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Kasia mysli tylko o Kimim na reszte nie patrzy :gwizdanie: :polew: :polew: zostałeś pominięty
chriss Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Da się rns'a wrzucić, tylko bez emulatora CAN trzeba sobie włączać ręcznie (nie śmiga po zapłonie) i jest jeszcze parę niedogodności. Tunel można dorezać, ale najlepiej kupić poliftowy 2DIN. Wtedy tylko podłączenie, dodatkowa antena do navi i jest ok. Co jak co, ale temat o wrzuceniu navi mamy na forum baaaardzo rozbudowany;D no wlasnie troszke poczytalem :gwizdanie: jak dla mnie czarna magia klysiu ja słyszałem ze zmieniasz auto, więc po co chcesz rns'a montować S4 teraz to sie zrobila daleka przyszlosc ;( a inne nie wchodzi w gre :gwizdanie: ;( to tak jak u mnie zaczynam też ciąć koszty
Bartas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 a co jak zona sie znudzi i bedziesz jeszcze kochanke musial oplacac :polew: :polew:
klysek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Da się rns'a wrzucić, tylko bez emulatora CAN trzeba sobie włączać ręcznie (nie śmiga po zapłonie) i jest jeszcze parę niedogodności. Tunel można dorezać, ale najlepiej kupić poliftowy 2DIN. Wtedy tylko podłączenie, dodatkowa antena do navi i jest ok. Co jak co, ale temat o wrzuceniu navi mamy na forum baaaardzo rozbudowany;D no wlasnie troszke poczytalem :gwizdanie: jak dla mnie czarna magia klysiu ja słyszałem ze zmieniasz auto, więc po co chcesz rns'a montować S4 teraz to sie zrobila daleka przyszlosc ;( a inne nie wchodzi w gre :gwizdanie: ;( to tak jak u mnie zaczynam też ciąć koszty
chriss Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 a co jak zona sie znudzi i bedziesz jeszcze kochanke musial oplacac :polew: :polew: to sie będzie jakos kombinować
bartek1605 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 i tak mniejsze koszta niż zmienić na nowszy model
Seba_LDZ Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Kimi, Seba i reszta bandy, a Wy ?????????????????? Piszecie się na pizzunię ??? :beer1: bo trza stoliki rezerwować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ja na weekend jestem w warszawie
chriss Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 i tak mniejsze koszta niż zmienić na nowszy model zgadza sie
Panton Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 klysek89 no i w B5 RNS-E nie gada z FISem bo brak CANa.... ale temat spokojnie do ogarnięcia. Z tego co wiem to największy problem jest z ramką by to kolorystycznie i ładnie wpasować do fury... tutaj chyba najwięcej rezania
bartek1605 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 to jest do opanowania, troche czasu + lektury + zdolności manualnych i się da
klysek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 klysek89 no i w B5 RNS-E nie gada z FISem bo brak CANa.... ale temat spokojnie do ogarnięcia. Z tego co wiem to największy problem jest z ramką by to kolorystycznie i ładnie wpasować do fury... tutaj chyba najwięcej rezania no jakos tak poogladalem na allegro i weny na rns dostalem
Bartas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FTMD0UrsVbA&feature=player_embedded#at=16
MarianekZg Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Seba powiem ci, że dziołchy dają radę :naughty: :decayed: :slina: :good:
Rekomendowane odpowiedzi