Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 no bo Vag kasuje te pliki co 5s chyba [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:16_________________________________________________a co do kabla to ja kupiłem od viakena i jestem zadowolony mhm no spoko [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:22_________________________________________________ Jeszcze 11 stron i dobijamy do 2000 no mysle ze poniedzialek wtorek i bedzie
Panton Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no bo Vag kasuje te pliki co 5s chyba [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:16_________________________________________________a co do kabla to ja kupiłem od viakena i jestem zadowolony przy swoim autko to nie dziwne, że jesteś zadowolony.... a możesz zabrać ten kabelek z lapkiem na spota A tak w ogóle to witam wszystkich z brzuchami mniejszymi i większymi.
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Wita ten z mniejszym brzuchem Ale za to jakim wyrzeźbionym
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 wezme dzisiaj apart moze sobie sesje zrobie bo w sumie to nie robilem sobie zdjec swojej furki a dzisiaj pewnie bedzie widno jeszcze hmmmm chyba a moze i nie ale i tak wezme[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:52_________________________________________________ no bo Vag kasuje te pliki co 5s chyba [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 11:16_________________________________________________a co do kabla to ja kupiłem od viakena i jestem zadowolony przy swoim autko to nie dziwne, że jesteś zadowolony.... a możesz zabrać ten kabelek z lapkiem na spota A tak w ogóle to witam wszystkich z brzuchami mniejszymi i większymi. Seba ma troche dalej na spota niz my
MarianekZg Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Siemanko wszystkim czekaliśmy :gwizdanie: ale niestety nikt nie skorzystał z zaproszenia tańce były do 3.00 :> DJ bierz grilla BTW mam mały problemik z hamulcami ;( potrzebuję pomocy/porady
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Siemanko wszystkim czekaliśmy :gwizdanie: ale niestety nikt nie skorzystał z zaproszenia tańce były do 3.00 :> DJ bierz grilla BTW mam mały problemik z hamulcami ;( potrzebuję pomocy/porady A co się wydarzyło? [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 12:03_________________________________________________Najlepiej to na irca wbij, będzie łatwiej
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 się sprawdzi na spocie;D Ja biorę grilla, Wy bierzecie, co macie;] BTW - moze by tak trochę wcześniej się spotkać...17.00? 17.30?
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 kimiaszku pogadamy na spociku :good: [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 12:05_________________________________________________ ide na irca :good: :good:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 się sprawdzi na spocie;D Ja biorę grilla, Wy bierzecie, co macie;] BTW - moze by tak trochę wcześniej się spotkać...17.00? 17.30? mi pasuje
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Dobra, to kto może, to na 17 A reszta niech dobija w miarę możliwości, tak? To co - robimy tego grilla? Bo nie wiem, czy mam coś przywieźć :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Dobra, to kto może, to na 17 A reszta niech dobija w miarę możliwości, tak? To co - robimy tego grilla? Bo nie wiem, czy mam coś przywieźć :naughty: spoko moze byc to dzisiaj kilka godzin bedzie heheheh ciekawe czy wytrzymaamy bo mimo ze jest slone to cieplo nie jest nie mam zadnej padliny :/
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 real czynny;] Nie ukrywam, że chyba się tam przejdę po karkówkę, bo jakoś mnie chęć naszła;D Będzie spot a'a Makłowicz Weźta sobie jakieś krzesła, bo mi dla wszystkich nie styknie;p
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ja usiądę sobie na masce Dobra, to się wejdzie do REAL-a i kupi, co trzeba
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 real czynny;] Nie ukrywam, że chyba się tam przejdę po karkówkę, bo jakoś mnie chęć naszła;D Będzie spot a'a Makłowicz Weźta sobie jakieś krzesła, bo mi dla wszystkich nie styknie;p hyhyhhy trzeba bedzie opstrykac to wszystko gril siedzenia parking real i sypiacy z nieba snieg hahahahahah jaki surrealizm
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ale nikt tego jeszcze nie robił Będziemy pionierami
Rekomendowane odpowiedzi