Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20 osób i same audice, wyglądacie jak jakaś mafia to jak się nie bać? Może ja tez jakiegoś kija wezme jak bede jechał :evil:?

mafia i Audi to mi się jakoś nie kojarzy... :no:

[br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:17_________________________________________________

Dobra stare rowery tez ide w kimono bo za 5 h pora ruszac na mazury :kwasny: juz rzygam jak mam jezdzic samochodem :sick3:

Tyle co TY latasz to się wcale nie dziwię... :kwasny:

dlatego bede twoja sekretarka :kox:

spoko... muszę z doła wyjść bo dwie firmy przycięły w chu....z płatnościami i mam problemy z płynnością :wallbash:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

20 osób i same audice, wyglądacie jak jakaś mafia to jak się nie bać? Może ja tez jakiegoś kija wezme jak bede jechał :evil:?

mafia i Audi to mi się jakoś nie kojarzy... :no:

[br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 23:17_________________________________________________

Dobra stare rowery tez ide w kimono bo za 5 h pora ruszac na mazury :kwasny: juz rzygam jak mam jezdzic samochodem :sick3:

:baseball::naughty:

Tyle co TY latasz to się wcale nie dziwię... :kwasny:

dlatego bede twoja sekretarka :kox:

spoko... muszę z doła wyjść bo dwie firmy przycięły w chu....z płatnościami i mam problemy z płynnością :wallbash:

tzrymam cie za slowo :kox: ale jak chcesz moge tez byc twoim prywatnym windykatorem jak ktos kase wisi :cool1::baseball:
Opublikowano

eehhhh nie jest to takie proste.... w tym kraju prawo sprzyja takim praktykom niestety.... nom ale damy radę :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Luk zobacz PENTATONES - The Devil’s Hand poczatek muzyczki do filmidla co skrecimy :D:naughty: :naughty: :decayed:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:24_________________________________________________jest niezla juz to widze normalnie :D takie wolne ujecia :slina: :slina: :slina::decayed::naughty:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:28_________________________________________________kurde wlasnie sobie przypomnialem ze kumpel ma aparat nikona d90 tez kreci filmy full hd :D :D :D jutro bede sie dowiadywal :D

[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:29_________________________________________________a tymczasem lece pozdro :hi:

Opublikowano

kurde początek do intro i wejścia jest bardzo fajny.... :good:

[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:30_________________________________________________

Luk zobacz PENTATONES - The Devil’s Hand poczatek muzyczki do filmidla co skrecimy :D:naughty: :naughty: :decayed:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:24_________________________________________________jest niezla juz to widze normalnie :D takie wolne ujecia :slina: :slina: :slina::decayed::naughty:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:28_________________________________________________kurde wlasnie sobie przypomnialem ze kumpel ma aparat nikona d90 tez kreci filmy full hd :D :D :D jutro bede sie dowiadywal :D

[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:29_________________________________________________a tymczasem lece pozdro :hi:

kuwa jakby debile mi popłacili faktury to w połowie marca była by kamerka FullHD pod nasze filmiki..... a tak trzeba sprzęt kombinować bo nie ma czym contentu przygotować... :confused4:

[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:33_________________________________________________hmmm.... taki aparat by na początku wystarczył... wiadomo, że 80% efektu końcowego to montownia :wink4:

Opublikowano
  • Autor

hyhyhh spoko loko damy rade nie ma cisnienia wiosna dopiero przed nami i masa cieplych dni :D takze damy rade :D

a wogole to dzindybry :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemanko wszystkim :hi: :hi: :hi:

Dzisiaj będzie dobry dzień :good: :good: :naughty: :naughty: :wink4: :wink4:

Mam nadzieję :smutas: :smutas: :smutas:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 07:35_________________________________________________Planowane czy po prostu mieli fart :mysli: :mysli: :mysli:

http://www.maxior.pl/film/152407/Bylo_blisko

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi: :hi:

Mario, będzie :good: :good: :good: :good:

Seba, może jednak zdejmij to info o tym VAG-owaniu, umówmy się, że każdy przypadek, jak przyjedzie jakiś Gaijin będziemy traktować indywidualnie, a teraz to wygląda jak cennik w burdelu: w paszczu 30, w pipu 50 :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

w paszczu sorok w piz*u za tricat :D[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 08:07_________________________________________________up top ;)Kimi git ?

Opublikowano

w paszczu sorok w piz*u za tricat :D[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 08:07_________________________________________________up top ;)Kimi git ?

Sam bym tego lepiej nie wymyślił :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Dobra, lecę do roboty :kwasny: :kwasny: :kwasny:

:papa:

Opublikowano

a ja po robocie :heat:, teraz tylko basenik i kimonko :lazy:

Opublikowano
  • Autor

a ja po robocie :heat:, teraz tylko basenik i kimonko :lazy:

pracowac musi ktos by ktos mogl odpoczywac :P

Opublikowano
  • Autor

fpyte niunka :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

zaśliniłeś biureczko :good:

Opublikowano

Planowane czy po prostu mieli fart :mysli: :mysli: :mysli:

chłopaki na grubasa jadą :naughty:

ale już się troche połamali przy tych zlotach :tongue4:

Opublikowano

dziń dybry :tongue4: piękna ta b8 :kox:

Opublikowano

Planowane czy po prostu mieli fart :mysli: :mysli: :mysli:

chłopaki na grubasa jadą :naughty:

ale już się troche połamali przy tych zlotach :tongue4:

połamali? on jakby o coś zaczepił przy tej prędkości to ciężko by było pozbierać wszystkie kawałki.... przy takim spadaniu łapią prędkość ponad 200km/h :kox:

Opublikowano

Pantocci co tam z maszinu ci się dzieje