Adrenalina Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 i szykowanie na sobotę jakie szykowanie?? będziesz spodnie na kant prasował??
klysek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 chyba mial na mysli ze musi ubic swiniaka i poporcjowac na jutro
Adrenalina Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 chyba mial na mysli ze musi ubic swiniaka i poporcjowac na jutro trzeba było w bukowinie być, to by Ci świniaka kucharz porcjował
bartek1605 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 i szykowanie na sobotę jakie szykowanie?? będziesz spodnie na kant prasował?? spodnie w kant i koszulka też w kant chyba mial na mysli ze musi ubic swiniaka i poporcjowac na jutro świniak już przerobiony
klysek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 obiecuje ze za rok juz polece z wami na ogolnopolski zlocik
bartek1605 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ale w tym roku był cienki ten świniak, w zeszłym roku to była prawdziwa świnia
Adrenalina Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ale w tym roku był cienki ten świniak, w zeszłym roku to była prawdziwa świnia ja to wogóle sie cieszę, że pamiętam że był świniak bo fajerwerki jakoś mi umknęły :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 nie tylko fajerwerki to sie juz wiecej nie powtórzy ...
Adrenalina Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 czeski film... z resztą nie ważne, nie będziemy prać brudów na forum
Bartas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 to bedziecie musieli to powtorzyc na jakims grilu no nic wracam do poduszki, nie moge podniesc silnika na ta chwile:p
klysek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 bartek "od avanta" bierzesz swoje drzewko???? :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 do 16 w pracy, wiec zajme sie innymi krzewami :gwizdanie:
klysek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 bo nie wiem czy zabierac swoje zeby zaraz mnie do domu nie ciaglo ;(
Bartas Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 bierz, moja przylepa przyjedzie jak nie bedzie padalo. poza tym pojde z nia w pingla zagrac
klysek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 no git musze jechac sobie jakies miesiwo kupic bo mam za***ista ochote na tkie grilowe miesiwo
Rekomendowane odpowiedzi