Opublikowano 28 Maja 201115 l jeszcze nie wiemy [br]Dopisany: 28 Maj 2011, 11:27_________________________________________________ale jesteśmy na dobrej drodze by się dowiedzieć :gwizdanie:
Opublikowano 28 Maja 201115 l Szogun - podaj numery rejestracyjne auta, bo skoro jesteś z pabianic, to może kojarzę Twoje auto Taka czarnulka s-line na 18'' RS4
Opublikowano 28 Maja 201115 l Szogun - podaj numery rejestracyjne auta, bo skoro jesteś z pabianic, to może kojarzę Twoje auto Taka czarnulka s-line na 18'' RS4 dobry sprzęt
Opublikowano 28 Maja 201115 l oby wieczorem nie padało :gwizdanie: ma padać ale bardzo delikatnie... http://new.meteo.pl/
Opublikowano 28 Maja 201115 l zjadlem na sniadanie bochenek chleba chyba mam tasemca klysiu a nie wyglądasz żeby ci się cały bochenek mieścił :>[br]Dopisany: 28 Maj 2011, 12:43_________________________________________________Będzie spocik jutro czy nie w końcu :gwizdanie:
Opublikowano 28 Maja 201115 l Autor siemka no jak nie bedzie spocika jutro jak bedze hyhyh ja na juwenalia odpadam chociaz koncert grubsona i gurala kurde kusi ale dopiero wrocilem do domu i jestem zjebany jak kon po westernie :/
Opublikowano 28 Maja 201115 l że tak zapytam jakbym jutro podjechał, przekoduje mi ktoś na spocie dzienne światełka by się prócz przodu i z tyłu pozycje paliły?
Opublikowano 28 Maja 201115 l Autor nie musisz byc przynajmniej 5 razy na spocie i postawic pepkowego litra: P :polew: zartuje oczywiscie [br]Dopisany: 28 Maj 2011, 19:48_________________________________________________znajac zycie to specow u nas nie brakuje wiec pewnie ktos ogarnie Panton Dj Bartek1605 Kimi Marcin nie brakuje specow z reszta wiesz
Opublikowano 28 Maja 201115 l że tak zapytam jakbym jutro podjechał, przekoduje mi ktoś na spocie dzienne światełka by się prócz przodu i z tyłu pozycje paliły? U mnie zostały wczoraj wyłączone
Opublikowano 28 Maja 201115 l nie musisz byc przynajmniej 5 razy na spocie i postawic pepkowego litra: P :polew: zartuje oczywiscie [br]Dopisany: 28 Maj 2011, 19:48_________________________________________________znajac zycie to specow u nas nie brakuje wiec pewnie ktos ogarnie Panton Dj Bartek1605 Kimi Marcin nie brakuje specow z reszta wiesz tylko wóda w głowie no :> dobra jak się uda jutro podjadę