Seba_LDZ Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 a tam RS Kimiasz wezno troche cyny zapodaj bo chyba sie nie wyprowadzasz co ?? [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 21:49_________________________________________________no i masz no zapodal zajawke i zniknal no :wallbash:
Kimi Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Jestem jestem :decayed: Praca na miejscu w Gdańsku, na razie na okresie próbnym (3 miesiące) będę dojeżdżał, a dalej, zobaczymy :rolleyes: znaczy się dojeżdżał nie codziennie, tylko weekend w LDZ, a poniedziałek-piątek w GDA. Taki lajf. W LDZ za te pieniądze nie znalazłbym takiej pracy, niestety.
Kimi Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 to cię troche ominie :gwizdanie: No cóż, jak to mówią - są sprawy ważne i ważniejsze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
klysek Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 pyton wgrywam xp na virtuala [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 22:08_________________________________________________ to cię troche ominie :gwizdanie: No cóż, jak to mówią - są sprawy ważne i ważniejsze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no Kimiasz gratki
chriss Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Fajnie masz Kimi akurat zaczyna się sezon,plaża,foczki itd,itp :gwizdanie: a przy tym jeszcze mówisz że niezła kasa
klysek Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Pyton a pozniej na tym virtualu vaga instalowac ???
Seba_LDZ Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 grubo nie powiem dobrze dobrze dzialaj wazne zeby sie nie cofac a skoczyles sobie takze powodzonka brachu i oczywiscie tam ladnie nam melduj jak bedzie no i w ten sposob mamy nocleg w gdansku kiedy lecimy pany ?? moze zamiast nad jezioro polecimy na smazona ?? :D
Gość SpongeBob Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Kimi to chyba w czasie pracy nie bedziesz na forum[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 22:13_________________________________________________ grubo nie powiem dobrze dobrze dzialaj wazne zeby sie nie cofac a skoczyles sobie takze powodzonka brachu i oczywiscie tam ladnie nam melduj jak bedzie no i w ten sposob mamy nocleg w gdansku kiedy lecimy pany ?? moze zamiast nad jezioro polecimy na smazona ?? :D ja swoim porysowanym sie wstydze
Panton Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Pyton a pozniej na tym virtualu vaga instalowac ??? dokładnie!
klysek Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 grubo nie powiem dobrze dobrze dzialaj wazne zeby sie nie cofac a skoczyles sobie takze powodzonka brachu i oczywiscie tam ladnie nam melduj jak bedzie no i w ten sposob mamy nocleg w gdansku kiedy lecimy pany ?? moze zamiast nad jezioro polecimy na smazona ?? :D jestem za d*py plaza i smazona rybka nie ma nic piekniejszego
Kimi Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Kimi teraz będzie się spocił w GD Nie będę, bo na weekendy będę zawijał do LDZ :decayed: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 furaczem czy pociagiem ?? jak furaczem to napierdolisz kilometrow
Panton Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Siemano Bandziory :hi: No i stało się: dostałem pracę w Gdańsku w Wirtualnej Polsce :kox: :kox: :kox: Ja jebe, ale jazda :shocked: :shocked: :decayed: :decayed: Ja może nie będę oryginalny więc nie napiszę, że wp.pl jaka za***ista firma och i ahh... i kasa super itp. itd. - ja tylko szczerze życzę Tobie Kimiasz byś był zadowolony z tej pracy, zmiany.....i mocno trzymam kciuki chłopie.... :good:
Rekomendowane odpowiedzi