Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SpongeBob
Opublikowano

ee Kimi to jakas S a nie B7 :>

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no no :polew:

Opublikowano

a tam RS :D

Kimiasz wezno troche cyny zapodaj bo chyba sie nie wyprowadzasz co ?? :no:[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 21:49_________________________________________________no i masz no zapodal zajawke i zniknal no :wallbash: :wallbash: :wallbash::disgust:

Opublikowano

pochwalił się i uciekł :gwizdanie:

Opublikowano

Jestem jestem :decayed: :decayed: :decayed:

Praca na miejscu w Gdańsku, na razie na okresie próbnym (3 miesiące) będę dojeżdżał, a dalej, zobaczymy :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

znaczy się dojeżdżał nie codziennie, tylko weekend w LDZ, a poniedziałek-piątek w GDA.

Taki lajf.

W LDZ za te pieniądze nie znalazłbym takiej pracy, niestety.

Opublikowano

to cię troche ominie :gwizdanie:

Opublikowano

No cóż, jak to mówią - są sprawy ważne i ważniejsze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

pyton wgrywam xp na virtuala :decayed:[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 22:08_________________________________________________

No cóż, jak to mówią - są sprawy ważne i ważniejsze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

no Kimiasz gratki :good:
Opublikowano

pyton wgrywam xp na virtuala :decayed:

:good: :good: :good:

Opublikowano

Fajnie masz Kimi akurat zaczyna się sezon,plaża,foczki itd,itp :gwizdanie:

a przy tym jeszcze mówisz że niezła kasa :cool1:

Opublikowano

Pyton a pozniej na tym virtualu vaga instalowac ???

Opublikowano

grubo nie powiem :) dobrze dobrze dzialaj wazne zeby sie nie cofac :) a skoczyles sobie takze :D

powodzonka brachu :D i oczywiscie tam ladnie nam melduj jak bedzie :D no i w ten sposob mamy

nocleg w gdansku kiedy lecimy pany ?? moze zamiast nad jezioro polecimy na smazona ?? :D :D :D

Gość SpongeBob
Opublikowano

Kimi to chyba w czasie pracy nie bedziesz na forum[br]Dopisany: 31 Maj 2011, 22:13_________________________________________________

grubo nie powiem :) dobrze dobrze dzialaj wazne zeby sie nie cofac :) a skoczyles sobie takze :D

powodzonka brachu :D i oczywiscie tam ladnie nam melduj jak bedzie :D no i w ten sposob mamy

nocleg w gdansku kiedy lecimy pany ?? moze zamiast nad jezioro polecimy na smazona ?? :D :D :D

ja swoim porysowanym sie wstydze :P

Opublikowano

Pyton a pozniej na tym virtualu vaga instalowac ???

dokładnie!

Opublikowano

jestem za d*py plaza i smazona rybka :decayed: nie ma nic piekniejszego :decayed:
Opublikowano

Kimi teraz będzie się spocił w GD :tongue4:

Opublikowano

Kimi teraz będzie się spocił w GD :tongue4:

Nie będę, bo na weekendy będę zawijał do LDZ :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

furaczem czy pociagiem ?? jak furaczem to napierdolisz kilometrow ;)

Opublikowano

kiedy impreza :wink4:

Opublikowano

Siemano Bandziory :hi: :hi: :hi:

No i stało się: dostałem pracę w Gdańsku w Wirtualnej Polsce :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Ja jebe, ale jazda :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked::decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Ja może nie będę oryginalny więc nie napiszę, że wp.pl jaka za***ista firma och i ahh... i kasa super itp. itd. - ja tylko szczerze życzę Tobie Kimiasz byś był zadowolony z tej pracy, zmiany.....i mocno trzymam kciuki chłopie.... :good: :good: :good: