Opublikowano 2 Lipca 201115 l Autor [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 01:44_________________________________________________nie spac zwiedzac lece na scianke a pozniej do casto ogarniac czesci poszukam kontownika zawiasow i wszystkiego co potrzebujemy
Opublikowano 2 Lipca 201115 l a ja lecę do reala na zakupy z babą jak ja to lubię zrób szybko juniora będziesz zakupy robił sam, szybko sprawnie bez marudzenia
Opublikowano 2 Lipca 201115 l Witajcie BANDZIORKI :tongue4: Ja już po urlopiku :beach: :beach: :beach: :beach: :beach: i znowu 12 miesięcy ciężkiej pracy Mam nadzieję, że jutro się spotkamy , no chyba, że impreza się przedłuży :gwizdanie:
Opublikowano 2 Lipca 201115 l Autor a ja jednak narazie nie lece do casto bo kumplowi z civica (DJ wie ktory, Lysy) dzisiaj jak otworzylismy bagaznik to mial k**wa tyle wody ze monza by rybke wpuscic i wcalnie nie przesadzam z 6 -8 cm jak nic w kole stala heh i jedziemy lac woda i sprawdzac co i jak a do casto podjade pozniej lozyska juz wygotowane w oleju sprawdzilem dwa sa kiepskie ale sie kreca gotowanie w oleju duuuzo pomoglo mysle ze sie rozjezdza zobacze przy okazji ile kosztuja kolka nowe jak beda w miare tanie to kupie jak nie zrobimy zzute klubowa
Opublikowano 2 Lipca 201115 l siemka wzmacniacza nie chcecie kupic może monoblok 800watt firmy west coast customs 8001 za 300 zeta, dałem za niego 800
Opublikowano 2 Lipca 201115 l siemka wzmacniacza nie chcecie kupic może monoblok 800watt firmy west coast customs 8001 za 300 zeta, dałem za niego 800 http://allegro.pl/wzmacniacz-west-coast-customs-8001-mono-blok-i1695654245.html tego? :naughty:
Opublikowano 2 Lipca 201115 l szybki jesteś potrzebuje pilnie kaski na mody moge spuścić z ceny conieco jakieś 20 zeta :> wart jest 3 razy tyle
Opublikowano 2 Lipca 201115 l ale dziś tu pusto wszyscy imprezują czy co [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 21:25_________________________________________________ a ja lecę do reala na zakupy z babą jak ja to lubię zrób szybko juniora będziesz zakupy robił sam, szybko sprawnie bez marudzenia i tak będzie trzeba zrobić chyba
Opublikowano 2 Lipca 201115 l a taki program poprawiam, który łączy się z serwerami google i odpytuje się o współrzędne adresów i aktualizuje bazę...
Opublikowano 2 Lipca 201115 l dobra skończyłem i wziąłem się za RB4/RB8 - muszę rozczaić dokładnie na jakiej zasadzie to działa