MarianekZg Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 W tym roku chyba niezłe koszta wygeneruje bo w planach mam: kiera multi 3 ramienna, rns, tempomat, lusterko fotochrom, fotele s line pół skóry, zawieszenie 1be albo 1 bv, fmic, turbo brd :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: grubo :good: :good: ja na razie tylko 320/288 - co jeszcze i kiedy to :no: :decayed: [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 22:21_________________________________________________ no to z 6, bo też bym chciał tego spróbować ty juz sie naprobowlaes to pozniej kazales mi myc zeby cytrynowka zauważ, że nie jebało ci później z papy petami fakt po tym juz nie musialem myc japy przez 9 miesiecy :polew: :polew: :polew: :polew:
klysek Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 ciekawe co będzie w tym roku sikanie do wody z roweru wodnego i lizanie kola ratunkowego
bartek1605 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 skoki przez ognisko z zawiązanymi oczami
MarianekZg Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 ciekawe co będzie w tym roku dmuchanie ratownika leżąc :polew: - może być płci żeńskiej :polew:
klysek Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 to niektorzy musza zabrac niebieska pigulke :polew: :polew: :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 pozostawię to w pewnym niedomówieniu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
klysek Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 ide w kokon starczy tych wrazen na dzisiaj :gwizdanie: jeszcze jedno pytanie do Mariana powiedz mi jak popada to ten krater co macie na Witosa napelnia sie glacie woda
MarianekZg Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 ide w kokon starczy tych wrazen na dzisiaj :gwizdanie: jeszcze jedno pytanie do Mariana powiedz mi jak popada to ten krater co macie na Witosa napelnia sie glacie woda czasem tak ale jest przejezdny nawet matiz sie NIE zatapia :decayed: dobrej nocki klysiu
klysek Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 ide w kokon starczy tych wrazen na dzisiaj :gwizdanie: jeszcze jedno pytanie do Mariana powiedz mi jak popada to ten krater co macie na Witosa napelnia sie glacie woda czasem tak ale jest przejezdny nawet matiz sie NIE zatapia :decayed: dobrej nocki klysiu woz pancerny stosunkowo udanej nocy
Panton Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 sory Mario za IRCa ale klepię kod i od cieło mnie od rzeczywistości
MarianekZg Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 sory Mario za IRCa ale klepię kod i od cieło mnie od rzeczywistości spoko luz czasem trzeba pogadać samemu ze sobą :decayed: [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:30_________________________________________________ podobno to "oczyszcza" :kox: [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:30_________________________________________________ sory Mario za IRCa ale klepię kod i od cieło mnie od rzeczywistości czasem trzeba się "zamknąć" żeby coś zarobić - koncentracja przede wszystkim
Panton Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 odnośnie anteny (delfinek na dachu) jest to do radia i SAT-radia w PL niedostępne ale w USA tak... do GPS antena jest inna, umieszczana na kabelku kruciutkim od RNS-e za zegarami... tam jest przewidziane miejsce na nią.. odnośnie kiery i innych duparel to moduł na 100% do wymiany właśnie na ten z Q - inaczej kiera z B7 z MF nie będzie śmigać...
MarianekZg Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 odnośnie anteny (delfinek na dachu) jest to do radia i SAT-radia w PL niedostępne ale w USA tak... do GPS antena jest inna, umieszczana na kabelku kruciutkim od RNS-e za zegarami... tam jest przewidziane miejsce na nią.. odnośnie kiery i innych duparel to moduł na 100% do wymiany właśnie na ten z Q - inaczej kiera z B7 z MF nie będzie śmigać... właśnie z tą anteną nie miałem pewności [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:35_________________________________________________ BTW tempomacik śmiga aż miło :naughty: :good: :hi: Pantonik, chyba poraz kolejny
Panton Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 musi śmigać nie ma wyjścia.... jakby nie śmigał to by się go wzięło na warsztat i zmusiło do pracy [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:40_________________________________________________przy zakupie RNS-E warto zwrócić uwagę jaki dokładnie model z jakiego roku.... mimo, że wizualnie wygląda to identycznie to pewne funkcje, możliwości są dopiero w tych nowszych z B7
MarianekZg Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 ja na razie nie ogarnę RNS-a ale może przyjdzie taki czas :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:44_________________________________________________ zapewne wiesz - tymczasem ogarniam hamulce :gwizdanie: :gwizdanie:
Panton Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 heble to jeden z najlepszych modów w B6 czy B7 tych co mają zwykłe...
frugodh Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Panton pomożesz mi z montażem tych pierdół wszystkich jak pokupuje? Z ta anteną to slyszałem że może być od telefonu, bo u mnie jest podstawka pod telefon, a auta w wersji us przecież nie mam tylko w wersji europejskiej, bez nawi[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:52_________________________________________________http://allegro.pl/recaro-audi-s4-rs4-a4-rarytas-i1728572336.html :kox: :kox:
MarianekZg Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 heble to jeden z najlepszych modów w B6 czy B7 tych co mają zwykłe... :good: [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:54_________________________________________________ Panton pomożesz mi z montażem tych pierdół wszystkich jak pokupuje? Z ta anteną to slyszałem że może być od telefonu, bo u mnie jest podstawka pod telefon, a auta w wersji us przecież nie mam tylko w wersji europejskiej, bez nawi[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:52_________________________________________________http://allegro.pl/recaro-audi-s4-rs4-a4-rarytas-i1728572336.html :kox: :kox: :heat: :heat: frugodh rozumiem, że celujesz w te fotele - jak już wcześnie wspomniałem, widzę że będzie "grubo" :heat: BTW wszyscy pomożemy jak będzie potrzeba- są klucze, chęci, cóż więcej potrzeba :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi