kanu Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 :good: :good: :good: :good: :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 i na ładny tle to foteczka :naughty: Dobra Pany i Panie spadam stoczyć kolejny nierówny pojedynek na rynku motoryzacyjnym :> :> :> Lecę do roboty :witch: Mimo ujowej pogody miłego dzionka for all :good: :good: :good:
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 dziękujemy :> Idziem się posilić kawką i coś konstruktywnego zrobić
kachnazgierz Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 dzięki Misiek, a mieliśmy z Adasiem iść do ZOO
Kimi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 pora ruszac do pracy ;( No dokładnie, a nie tylko forum i forum :D :D
pjngwjn Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Siemanko! Wróciłem z wakacji! Zamelduję się w niedzielę i mam prośbę do Was. Jeśli macie klucz do śrób zabezpieczających koła to weźcie ze sobą. Okazało się, że mam zabezpieczenie na każdym kole założone i nawet o tym nie wiedziałem , oczywiście poprzedni właściciel mi tego nie powiedział i nie mam takiej nasadki. Może uda się coś dopasować ? do zobaczenia!!
Kimi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Siemanko! Wróciłem z wakacji! Zamelduję się w niedzielę i mam prośbę do Was. Jeśli macie klucz do śrób zabezpieczających koła to weźcie ze sobą. Okazało się, że mam zabezpieczenie na każdym kole założone i nawet o tym nie wiedziałem , oczywiście poprzedni właściciel mi tego nie powiedział i nie mam takiej nasadki. Może uda się coś dopasować ? do zobaczenia!! A nie masz kontaktu do poprzedniego właściciela? Bo to trochę dziwne, że Ci nie dał tej nasadki :cool1:
klysek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Siemanko! Wróciłem z wakacji! Zamelduję się w niedzielę i mam prośbę do Was. Jeśli macie klucz do śrób zabezpieczających koła to weźcie ze sobą. Okazało się, że mam zabezpieczenie na każdym kole założone i nawet o tym nie wiedziałem , oczywiście poprzedni właściciel mi tego nie powiedział i nie mam takiej nasadki. Może uda się coś dopasować ? do zobaczenia!! A nie masz kontaktu do poprzedniego właściciela? Bo to trochę dziwne, że Ci nie dał tej nasadki :cool1: pewnie nie zyje :gwizdanie:
pjngwjn Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 no właśnie nie mam kontaktu do tego człowieka, szukałem po internecie. Nie znalazłem, ale jeszcze będę szukał. Z tego co się domyślam to auto stało na ori alu felgach (taki jest też zapas), a aktualnie mam założone zimówki i kapsle na stalówkach (w dodatku zimówki nadają się do zmiany ). Podobno w Łodzi można taki klucz dostać tylko w jednym miejscu. (na rzgowskiej). Wulkanizator powiedział, że mam 2 wyjścia - albo kupić kpl śrób i "zerwać" zabezpiecznie, albo kupić klucz do niego. Zastanawiam się jeszcze i dlatego napisałem do Was, bo wkurza mnie jak co 2 tygodnie muszę jechać na stację i dać mi wiatru w koło. Także jestem uziemiony. Kimi, a Twoje 203KM to widziałem wczoraj na teofilowie przy lnianej - nie boisz się tak zostawiać auta?
Kimi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 no właśnie nie mam kontaktu do tego człowieka, szukałem po internecie. Nie znalazłem, ale jeszcze będę szukał. Z tego co się domyślam to auto stało na ori alu felgach (taki jest też zapas), a aktualnie mam założone zimówki i kapsle na stalówkach (w dodatku zimówki nadają się do zmiany ). Podobno w Łodzi można taki klucz dostać tylko w jednym miejscu. (na rzgowskiej). Wulkanizator powiedział, że mam 2 wyjścia - albo kupić kpl śrób i "zerwać" zabezpiecznie, albo kupić klucz do niego. Zastanawiam się jeszcze i dlatego napisałem do Was, bo wkurza mnie jak co 2 tygodnie muszę jechać na stację i dać mi wiatru w koło. Także jestem uziemiony. Kimi, a Twoje 203KM to widziałem wczoraj na teofilowie przy lnianej - nie boisz się tak zostawiać auta? A co Ty robiłeś na parkingu pod moim blokiem? :cool1: :cool1:
pjngwjn Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a no widzisz, ja tam niedaleko mieszkam !
Kimi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 a no widzisz, ja tam niedaleko mieszkam ! No bez kitu :blink: :blink: Gdzie dokładnie?
Kimi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Grrrrrabieniec Koło Teofilka gdzieś, czy tu bliżej Kaczeńcowej?
pjngwjn Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 no jak jedziesz lnianą w stronę kaczeńcowej to ją tniesz jadąc w stronę teofilka no i przed Tobą wyrosną takie zielone bloki wysokie no to ja tu mieszkam w tym pierwszym od kościoła :cool1: hahahah no i w tym kościele stoi moja niuńka
Kimi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 no jak jedziesz lnianą w stronę kaczeńcowej to ją tniesz jadąc w stronę teofilka no i przed Tobą wyrosną takie zielone bloki wysokie no to ja tu mieszkam w tym pierwszym od kościoła :cool1: hahahah no i w tym kościele stoi moja niuńka Osz w dupe, to jak jutro będę wracał z Żabieńca do domu, to podejdę oblookać :D :D Jak sie będzie jakiś ciemny typ z torbą podróżną na ramieniu kręcił koło niej o 1 w nocy, to się nie denerwuj - to będę ja :D
Rekomendowane odpowiedzi