Bartas Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 wiedzialem, ze na niego lecisz ale tak oficjalnie
Seba_LDZ Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 to Wy nie mieszkacie razem ?? Klysiu ja bym sie nie smial na Twoim miejscu ... przynajmniej wiesz czym jezdzisz :polew: a no i dolecialem
Seba_LDZ Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 do przyjecia 2,5 godziny [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 23:12_________________________________________________nie spimy zwiedzamy :decayed: [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 00:07_________________________________________________yhhh i jak zawsze sam [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 05:57_________________________________________________eee juz prawie 7 a tu nadal cisza :mysli:
MarianekZg Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 :hi: [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 08:56_________________________________________________ To ja też zawinę do roboty :kox:
Kimi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Ohayoo :hi: A mnie dzisiaj Intercity zafundowało w nocy wycieczkę krajoznawczą Pewnie coś tam musiał wiaterek na Pomorzu pospuć, bo o 2 w nocy dojechałem tylko do Bydgoszczy, po czym Pan Konduktor radośnie zakomunikował, że nie jedziemy dalej do Gdańska, ale... na Mazury I wrócilismy sobie kulturalnie do Torunia, potem była Iława i malownicza kraina 1000 jezior za oknem Summa sumarum wylądowałem na miejscu o 8:50, czyli akurat zdążyłem dojechać do mojego pokoju, rzucić torbę, umyć się, wypic kawę i do pracy. Spędziłem dzisiaj w TLK prawie 13 godzin (zamiast rozkładowych 8) :D
Seba_LDZ Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 i jak filmy Seba ? yyy no takze tego wiec moze inny zestaw pytan Kimi :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Bartas Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 ale nie zajzales czy kiepsko nagrane
Kimi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 i jak filmy Seba ? yyy no takze tego wiec moze inny zestaw pytan Kimi :oklaski: :oklaski: :oklaski: O, a te brawa za co?
Seba_LDZ Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 ale nie zajzales czy kiepsko nagrane nie no oblukalem wszystkie Twoj aparat troche lepiej sobie poradzial ze swiatlem ktore niestety bylo c**jowe i w takich warunkach nie nakrecimy nic pozytywnego z ciemnymi obiektywami ;/ trzeba to przetestowac w dzien ogolnie mowiac lepiej wypadly filmy z Twojego aparatu choc nie wiem czemu sie tna u mnie ale nie tna ze komp nie wyrabia tylko skacze obraz moze kodeki albo sam nie wiem Kimi a brawo za tyle godzin w pociagu
Rekomendowane odpowiedzi