Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SpongeBob
Opublikowano

spadam do Brużyczki Malej :D

do kogo :mysli: mam tam klienta :naughty: :naughty: podkreślam klienta :cool1: nie klientkę :decayed: :decayed:

a bylem inwentaryzacje budynku zawiesc jakiemus kolesiowi nie znam go :P ale uwaga uwaga 22km jechalem 2 godziny :)

a ja dzisiaj z Miskiem na trasie sie spotkalem

a ja Ciebie dzisiaj widziałem jak jechałeś przy lidlu na dąbrowie przy metalowcu. Machałem Ci, ale mnie nie widziałeś :(

Generalnie co widzę kogoś z Was to mi nie odmac**ją buuu, Tylko remik raz mi pomachał.

Ekipa się do mnie nie przyznaje ?!?! :decayed:

no wlasnie ramki by sie przydaly bo przeciez tyle a4 jezdzi ze sie nie ogladam za kazda Miska odrazu zauwazylem i nawet na CB krzyczalem

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siena smerfy :>

jak tam w Polen?????

pada??????????wiadomości atmosferyczne przed droga potrzebuje :gwizdanie:

Opublikowano

Tomek bo misiek ma przekleństwo zamiast tablic rej. i tyle :decayed: tak to byś nie zauważył :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:28_________________________________________________

Ania padało i troszkę jeszcze popaduje ale na święta ma być od 5 do 7'C oczywiście na + :good:

Opublikowano

dzięki :notworthy:

może jakoś dojedziemy :wink4:

Opublikowano

dzięki :notworthy:

może jakoś dojedziemy :wink4:

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: kiedy sie zobaczymy ?? :evil:

Opublikowano

oooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

chyba dopiero w wakacje :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:40_________________________________________________a przy okazji bo potem może być ciężko

Wszystkim Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia

i jak to mówią w Szwecji

GOD JUL

DSC01890.jpg

:> :> :> :>

Opublikowano

Ekipa Łódzka Dziękuje Bardzunio :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak:

Dla ciebie i rodzinki również GOD JUL and dużo dużo prezentów i jeszcze raz zdrówka :decayed: :decayed: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

oooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

chyba dopiero w wakacje :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:40_________________________________________________a przy okazji bo potem może być ciężko

Wszystkim Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia

i jak to mówią w Szwecji

GOD JUL

DSC01890.jpg

:> :> :> :>

jak to w wakacje ?? do Miska lecisz a ja nie moge sie spotkac ?? buuuuuuuuuuu

Wszystkiego naj naj :D nie zapomnij nigdy korzeni ze jestes z Lodzi Aniu :P :P :P:wink4::naughty:

gory prezentow i zeby nowy rok byl 50000000000000x lepszy niz 2011 :)

Gość SpongeBob
Opublikowano

Tomek bo misiek ma przekleństwo zamiast tablic rej. i tyle :decayed: tak to byś nie zauważył :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:28_________________________________________________

Ania padało i troszkę jeszcze popaduje ale na święta ma być od 5 do 7'C oczywiście na + :good:

zauwazyl bym bo chyba akurat wyprzedzalem jakis samochod :P i tak patrzylem co z naprzeciwka jedzie :D

Opublikowano

Sebciu ale Ania nie leci do mnie :confused4: nie lecimy do Zakopca :no: :no: :no:

Choć może jak będzie przelatywać to zajrzy :cool1: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:53_________________________________________________

Jak tam jutro :mysli: zlatujemy się z wieczorka :naughty: :naughty:

Opublikowano

można

Gość SpongeBob
Opublikowano

Sebciu ale Ania nie leci do mnie :confused4: nie lecimy do Zakopca :no: :no: :no:

Choć może jak będzie przelatywać to zajrzy :cool1: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:53_________________________________________________

z wieczorka tzn kolo ktorej? bo ide znowu w pilke pograc jutro po pracy

Opublikowano

w sumie to nie wiadomo - były hasła ostatnio o czwartku więc wspominam :gwizdanie:

gdzie na piłkę latasz :mysli:

Gość SpongeBob
Opublikowano

w sumie to nie wiadomo - były hasła ostatnio o czwartku więc wspominam :gwizdanie:

gdzie na piłkę latasz :mysli:

wiesz co szczerze powiem ze nie wiem dokladnie gdzie idzimey bo ja sie tym nie zajmuje ale w gre wchodzi waclawa liceum podhalanska liceum i hala na malachowskiego badz 6 LO ale nie pamietam ulicy

Opublikowano

no ja moge jutro tak mysle :) moge jak dolece wiec obstawiam ze 20-21 bylo by w pytke ;) nie wiem czy ta gdzina Wam odpowiada :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano

no ja moge jutro tak mysle :) moge jak dolece wiec obstawiam ze 20-21 bylo by w pytke ;) nie wiem czy ta gdzina Wam odpowiada :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

dla mnie spoczko/foczko :decayed: :decayed: :good: :good:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 22:36_________________________________________________

Seba, my w sumie i tak musimy się zjechać :naughty: jak nie jutro, to po jutrze na pewno :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

jasne :) nie ma problemiku Mariano :D bede tam gdzie trzeba byc :):decayed: :decayed: :decayed:

Gość SpongeBob
Opublikowano

o i mnie pasi :D

Opublikowano
:good: :good: :good: