Gość SpongeBob Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 spadam do Brużyczki Malej do kogo mam tam klienta :naughty: podkreślam klienta nie klientkę :decayed: a bylem inwentaryzacje budynku zawiesc jakiemus kolesiowi nie znam go ale uwaga uwaga 22km jechalem 2 godziny a ja dzisiaj z Miskiem na trasie sie spotkalem a ja Ciebie dzisiaj widziałem jak jechałeś przy lidlu na dąbrowie przy metalowcu. Machałem Ci, ale mnie nie widziałeś Generalnie co widzę kogoś z Was to mi nie odmac**ją buuu, Tylko remik raz mi pomachał. Ekipa się do mnie nie przyznaje ?!?! no wlasnie ramki by sie przydaly bo przeciez tyle a4 jezdzi ze sie nie ogladam za kazda Miska odrazu zauwazylem i nawet na CB krzyczalem
zlota1977 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 siena smerfy :> jak tam w Polen????? pada??????????wiadomości atmosferyczne przed droga potrzebuje :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Tomek bo misiek ma przekleństwo zamiast tablic rej. i tyle tak to byś nie zauważył :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:28_________________________________________________ Ania padało i troszkę jeszcze popaduje ale na święta ma być od 5 do 7'C oczywiście na +
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 dzięki może jakoś dojedziemy :shocked: :shocked: kiedy sie zobaczymy ??
zlota1977 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 oooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 chyba dopiero w wakacje :confused4: :confused4: :confused4:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:40_________________________________________________a przy okazji bo potem może być ciężko Wszystkim Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i jak to mówią w Szwecji GOD JUL :> :> :> :>
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ekipa Łódzka Dziękuje Bardzunio :buziak: :buziak: :buziak: Dla ciebie i rodzinki również GOD JUL and dużo dużo prezentów i jeszcze raz zdrówka :decayed: :good: :good:
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 oooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 chyba dopiero w wakacje :confused4: :confused4: :confused4:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:40_________________________________________________a przy okazji bo potem może być ciężko Wszystkim Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i jak to mówią w Szwecji GOD JUL :> :> :> :> jak to w wakacje ?? do Miska lecisz a ja nie moge sie spotkac ?? buuuuuuuuuuu Wszystkiego naj naj nie zapomnij nigdy korzeni ze jestes z Lodzi Aniu :P gory prezentow i zeby nowy rok byl 50000000000000x lepszy niz 2011
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Tomek bo misiek ma przekleństwo zamiast tablic rej. i tyle tak to byś nie zauważył :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:28_________________________________________________ Ania padało i troszkę jeszcze popaduje ale na święta ma być od 5 do 7'C oczywiście na + zauwazyl bym bo chyba akurat wyprzedzalem jakis samochod i tak patrzylem co z naprzeciwka jedzie
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Sebciu ale Ania nie leci do mnie nie lecimy do Zakopca :no: Choć może jak będzie przelatywać to zajrzy [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:53_________________________________________________ Jak tam jutro zlatujemy się z wieczorka :naughty:
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Sebciu ale Ania nie leci do mnie nie lecimy do Zakopca :no: Choć może jak będzie przelatywać to zajrzy [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:53_________________________________________________ Jak tam jutro zlatujemy się z wieczorka :naughty: z wieczorka tzn kolo ktorej? bo ide znowu w pilke pograc jutro po pracy
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Sebciu ale Ania nie leci do mnie nie lecimy do Zakopca :no: Choć może jak będzie przelatywać to zajrzy [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:53_________________________________________________ Jak tam jutro zlatujemy się z wieczorka :naughty: z wieczorka tzn kolo ktorej? bo ide znowu w pilke pograc jutro po pracy w sumie to nie wiadomo - były hasła ostatnio o czwartku więc wspominam :gwizdanie: gdzie na piłkę latasz
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Sebciu ale Ania nie leci do mnie nie lecimy do Zakopca :no: Choć może jak będzie przelatywać to zajrzy [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 20:53_________________________________________________ Jak tam jutro zlatujemy się z wieczorka :naughty: z wieczorka tzn kolo ktorej? bo ide znowu w pilke pograc jutro po pracy w sumie to nie wiadomo - były hasła ostatnio o czwartku więc wspominam :gwizdanie: gdzie na piłkę latasz wiesz co szczerze powiem ze nie wiem dokladnie gdzie idzimey bo ja sie tym nie zajmuje ale w gre wchodzi waclawa liceum podhalanska liceum i hala na malachowskiego badz 6 LO ale nie pamietam ulicy
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 no ja moge jutro tak mysle moge jak dolece wiec obstawiam ze 20-21 bylo by w pytke nie wiem czy ta gdzina Wam odpowiada :embarrassed:
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 no ja moge jutro tak mysle moge jak dolece wiec obstawiam ze 20-21 bylo by w pytke nie wiem czy ta gdzina Wam odpowiada :embarrassed: dla mnie spoczko/foczko :decayed: :good:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 22:36_________________________________________________ Seba, my w sumie i tak musimy się zjechać jak nie jutro, to po jutrze na pewno :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 jasne nie ma problemiku Mariano bede tam gdzie trzeba byc :decayed:
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 no ja moge jutro tak mysle moge jak dolece wiec obstawiam ze 20-21 bylo by w pytke nie wiem czy ta gdzina Wam odpowiada :embarrassed: o i mnie pasi
Rekomendowane odpowiedzi