Gość SpongeBob Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 zazdroszcze odwagi. bolalo ? wyrywanie nic nie boli, nic nie czujesz tylko pozniej jak znieczulenie przestaje dzialac to wtedy juz jest gorzej ale wtedy siegasz po tabletki i jakos idzie
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 powiem Ci jak bedzie jutro bo kazdy mi mowi ze jutro bedzie najgorszy dzien z bolem. ale do 16 na L4 siedze
Bartas Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 ja mleczaki mialem rwane na chirurgi w wamie wiec mam uraz a z checia bym sie pozbyl 8
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 no ja tez bylem w wamie dzisiaj, ponoc mialem taki fajny przypadek ze do mnie przyszlo dwoch chirurgów, dobra biore antybiotyki i spadam na wyro sie polozyc, do jutra narazie
bartek1605 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 na sztachetuwe, za friko i szybko usuwają zęby
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam tych, co ich jeszcze nie witałem Czekam tak sobie, aż mi podkład wyschnie, żeby pomalować zderzak i klapę, więc mam kilka minut z herbatką Na łyżwy jestem chętny, może być w niedzielę na przykład. Seba chyba się nie odmeldował, jak tam w zakopcu - widocznie już nie jest w stanie:D Magda - ja daleko nie mam, to może się przejadę popatrzeć na gokarty:)[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 22:26_________________________________________________aha - jakbyście wpadli na sylwka do "domu rolnika", to podejrzewam ,że kilku chirurgów szczękowych by się znalazło i wykonali by usługę nieodpłatnie;D
klysek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 można i po przed widze slabo swoje piruety
klysek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 ja nawet nie wejde na lód to moze ty lykni przed na odwage [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 22:46_________________________________________________kiedy bukowina
Adas Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 juz mam biore Adasia do pokoju :naughty: będę pamiętał :naughty:
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 http://www.wykop.pl/ramka/983019/na-kolana-przed-nowym-krolem-webdesignu/# Widzisz, Kimi, widzisz Seba - tak się strony robi!!!
Bartas Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 kurcza, Seby nie ma, to nie ma z kim pogadac
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 A Ty jeszcze nie w łóżeczku? nie ma kto bajki opowiedzieć?
Rekomendowane odpowiedzi