klysek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tomcio ale zajebist stopka tki jeden badzo profesjonalny grafik z Warszawy mi robil
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 druciarz bardzo porzadna chlopina sorki ze ci sie dostalo ale zawsze chcialem to wsatwic :polew: :polew:
pocas Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Potrzebuje dorobić scyzoryk do A4. Gdzie można taka rzeźbę zrobić w Łodzi i jakie to mniej więcej koszt?
Panton Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tomcio ale zajebist stopka tki jeden badzo profesjonalny grafik z Warszawy mi robil kurde jaki marketing różowi uruchamiają by ludzie na spoty wpadali.... :polew: :polew: A kiedy billboardy ? [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 21:43_________________________________________________ Potrzebuje dorobić scyzoryk do A4. Gdzie można taka rzeźbę zrobić w Łodzi i jakie to mniej więcej koszt? B6? cały kluczyk od nowa?
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tomcio ale zajebist stopka tki jeden badzo profesjonalny grafik z Warszawy mi robil kurde jaki marketing różowi uruchamiają by ludzie na spoty wpadali.... :polew: :polew: A kiedy billboardy ? [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 21:43_________________________________________________ Potrzebuje dorobić scyzoryk do A4. Gdzie można taka rzeźbę zrobić w Łodzi i jakie to mniej więcej koszt? B6? cały kluczyk od nowa? jak sie wlaczysz do zrobienia ich
Seba_LDZ Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 Luk ba sie wie musze do tego lamusa napisac to moze tez mi ciachnie stopke :decayed:
Panton Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Miś - łubudubu A kiedy będzie taka szafa?
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Seba do ktorej dzisiaj siedzisz towarzyszysz mi?
Seba_LDZ Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 Seba do ktorej dzisiaj siedzisz towarzyszysz mi? pewnie tak ale narazie jestem tak dalej od kompa ale bede pozniej
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Miś - łubudubu A kiedy będzie taka szafa? :polew: :polew: :polew: :polew:
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dobry pomysł z tą szafą :polew: Chriss pierwszy bedzie sie nagrywal :polew:
Panton Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dobry pomysł z tą szafą :polew: Chriss pierwszy bedzie sie nagrywal :polew: pierwsi będą ostatnimi....... różowi szafy na pewno nie odpuszczą
Rekomendowane odpowiedzi