klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Wy poważnie z tym grillem :?: no jak bys nas nie znał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 kłysek, a na tego gryyla to ja mam jakieś kiełbasy przywieźć? tzn. ile i czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mariano mozesz zawsza zapodac jakies cycki kurze indycze albo jakis boczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 kłysek, a na tego gryyla to ja mam jakieś kiełbasy przywieźć? tzn. ile i czego nie no jak co grill proponuje udac sie do reala kazdy zakupi co potrzebuje i ogien na tłoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mariano mozesz zawsza zapodac jakies cycki kurze indycze albo jakis boczek dziś na kolację mam serek chudy plus jogurt naturalny - ciężko to będzie zgrillować :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mariano mozesz zawsza zapodac jakies cycki kurze indycze albo jakis boczek dziś na kolację mam serek chudy plus jogurt naturalny - ciężko to będzie zgrillować :decayed: Dietka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 serek chudy plus jogurt naturalny ja ci dam nowa diete karczek + udo z dzika + browarek+ buleczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kimi no pewnie - od 4 stycznia - 12kg :thumbup: :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mariano mozesz zawsza zapodac jakies cycki kurze indycze albo jakis boczek dziś na kolację mam serek chudy plus jogurt naturalny - ciężko to będzie zgrillować :decayed: hyh ale mysle ze jak zarzucisz piersi z kury to nie wplynie to na nic kompletnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kimi no pewnie - od 4 stycznia - 12kg :thumbup: :dance: O w d*pę, nieźle :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 serek chudy plus jogurt naturalny ja ci dam nowa diete karczek + udo z dzika + browarek+ buleczki przyjdzie czas i na to Tomciu [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 11:55_________________________________________________ Kimi no pewnie - od 4 stycznia - 12kg :thumbup: :dance: O w d*pę, nieźle :good: :decayed: [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 11:56_________________________________________________ Mariano mozesz zawsza zapodac jakies cycki kurze indycze albo jakis boczek dziś na kolację mam serek chudy plus jogurt naturalny - ciężko to będzie zgrillować :decayed: hyh ale mysle ze jak zarzucisz piersi z kury to nie wplynie to na nic kompletnie pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 w razie jakbys szukal kompana na cycki to chetnie sie doloze i kupimy cale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 po rozwoju konwersacji stwierdzam, że godzina 18 - real .. zameldujemy się... czyli co, jakaś bułeczka, jakaś kiełbaska. Każdy kupuje we własnym zakresie czy jak to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kimi no pewnie - od 4 stycznia - 12kg :thumbup: :dance: o kurcze i to sama dieta czy + cwiczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem1k Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 pany. jest coś dzisiaj? gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 pany. jest coś dzisiaj? gdzie? na 90 % real i robimy grilla :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dobra, ja się odmeldowuję na forum i melduję koło 18 na realu. jakby były jakieś zmiany to dajcie znać na kom. pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kimi no pewnie - od 4 stycznia - 12kg :thumbup: :dance: o kurcze i to sama dieta czy + cwiczenia ćwiczenia również - co drugi dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kimi no pewnie - od 4 stycznia - 12kg :thumbup: :dance: o kurcze i to sama dieta czy + cwiczenia ćwiczenia również - co drugi dzień Gdzie ćwiczysz? Dom czy jakaś siłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nowa Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi