Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie dobrze prawujesz

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nom ogladalem wlasnie opla corse C z silnikiem od motorowki 1,0 jezdzil tym ktos ?? :) da rade wogole tym jezdzic ?? :D

nie ma to byc demon predkosci bo z tym silnikiem nie bedzie ale czy styknie na jazde po miescie ?

Opublikowano
nom ogladalem wlasnie opla corse C z silnikiem od motorowki 1,0 jezdzil tym ktos ?? :) da rade wogole tym jezdzic ?? :D

nie ma to byc demon predkosci bo z tym silnikiem nie bedzie ale czy styknie na jazde po miescie ?

powiem ci ze da rade ja jezdzilem w robocie poprzedniej czasem takim gadzetem i nawet spoko sie nim szybowalo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

powaznie mowisz ?? bo w sumie calkiem spoko ta corsa jest co ja ogladalem

cena troche spora bo 2002 r 115 000 przebiegu bez klimy ale ladne czyste auto miesiac temu z niemiec przyjechalo

maska lakierowana w polsca ale bez bicia bo niby wgniotka byla szyber z korby wspomaganie i tyle chyba ;)

Opublikowano

powaznie jak dla mnie to autko dla kobitki super, d*py nie urywa predkosc ,ale jak mowisz ze to do "nauki jazdy" to mysle ze to jest to czego szukacie :wink:

Opublikowano
  • Autor

no i widzisz :) pomogles mi troche :D cena wyjsciowa 9100 nie wiem czy to nie duzo :) po krotkiej rozmowie odda za 8700 :)

jak sie zdecyduje bedzie taniej tylko pytanie czy jakies 8000 to dobra cena :)

Opublikowano
no i widzisz :) pomogles mi troche :D cena wyjsciowa 9100 nie wiem czy to nie duzo :) po krotkiej rozmowie odda za 8700 :)

no tego ci nie pwiem czy dobra czy nie ale patrzac po allegro to chyba cena jak najbardziej si :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no niby tak tylko hyh zebym to ja sie znal na furexach :P a tak to jak kupowanie puszki Coca-Coli z wierzchu dobra to się bierze :)

Opublikowano
:bry:

Mario dzisiaj zlapany na strykowskiej i chyba zaspany bo trabie dlugimi wale a on nic :whistling:

przyznaję, że nie widziałem :embarrassed::embarrassed::embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

Mario zdjecie na FB kosa :D

Opublikowano
Mario zdjecie na FB kosa :D

które :question:

Opublikowano
  • Autor

to z dziobkiem :D:naughty::decayed:

Opublikowano
:grin: słit focia :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

no no miala byc i jest :D

Opublikowano

Seba ja mam Ibize z podobnym silniczkiem czyli 1.0 i powiem Ci że może demonem prędkości to nie jest ale spokojnie daje rade.

Więc jeżeli stan autka jest godny uwagi to można spokojnie sie pokusić a kobita myśle że będzie zadowolona :wink:

Opublikowano
  • Autor

no spoczko dzieki Chrisu :)

ja wlasnie rozmawialem z kumplem mechanikiem i mowil mi ze w tych corsach c byla jakas wada z napinaczem lancucha i potrafil chalasowac po 30 k od wymiany

i teraz poczytalem na roznych forumach i ludzie pisza ze czest sie dzieje ze lancuch szybko zaczyna halasowac i potrafi przeskoczyc i ro***bac silnik

z 20 postow przeczytanych 8 bylo o tym ze komus przeskoczyl heh k**wa i co teraz mam o tym myslec ? :D wiem ze w tej konkretnej corsie koles mi powiedzial

ze lancuch halasuje to jest 2002 rocznik 115 000 no kurde zeby lancuch halasowal przy takim przebiegu to troche kibel :)

natomias mam kumpla co ma ibize tak jak mowisz z tym silnikiem i jest wszystko jak najbardziej ok :D nic nie robi jezdzi :) i nic nie halasuje :)

wiec moze opel zj***l po prostu cos :)

to teraz moje typy Fiat punto 2, vw polo, lupo cos jeszcze ?? w cenie do 8-9 k :)

Opublikowano

to teraz moje typy Fiat punto 2, vw polo, lupo cos jeszcze ?? w cenie do 8-9 k :)

Polo ciężko będzie znaleźć w dobrym stanie,Lupo jest sympatyczny taki malutki ale najbezpieczniej poszukac Punto z polskiego salonu.
Opublikowano

:hi:

A Fabia?

Może padła już taka propozycja wcześniej, ale nie chce mi się czytać :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

siema :)

fabii nie kupie w tej cenie a padla nie chce :)

Opublikowano

dobra :]

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ----------

Seba ja mam Ibize z podobnym silniczkiem czyli 1.0 i powiem Ci że może demonem prędkości to nie jest ale spokojnie daje rade.

Więc jeżeli stan autka jest godny uwagi to można spokojnie sie pokusić a kobita myśle że będzie zadowolona :wink:

Jeśli kobita w ogóle może coś powiedzieć pt. to nie chce... to nie ładne ... itd :decayed:

---------- Post dopisany at 09:51 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ----------

LUPO :D:banan: