szczawik Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 brazzers - to jakas nazwa prywatnej przychodni?!
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 no pewnie masz adres podany musisz tam wejsc zarejestrowac sie i masz dostep do lekarstw :polew:
klysek Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 no pewnie masz adres podany musisz tam wejsc zarejestrowac sie i masz dostep do lekarstw :polew: ja wszedlem na adres tej przychodni i tam jakies filmy sa gdzie leczy sie dotykowo bardziej taka innowacyjna klinika
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 to sa metody niekonwencjonalne co nie znaczy ze zle
klysek Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 to sa metody niekonwencjonalne co nie znaczy ze zle tam trzeba miec skierowanie
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 Heheheh taaa od okulisty ;D Rodzice karoliny po zobaczeniu filmu sie poplakali :) Nie mogli uwierzyc ze tak zjebalem hahahhahah podobal sie oczywiscie
klysek Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Heheheh taaa od okulisty ;DRodzice karoliny po zobaczeniu filmu sie poplakali :) Nie mogli uwierzyc ze tak zjebalem hahahhahah podobal sie oczywiscie widzisz no teraz juz wiesz ze my tylko tak z grzecznosci ci cukrowalismy a to jednak jest c**jnia jedna wielka
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 Hehehehe wiem wiem Tomcio jurro skocze do nich do baru na piwko to mi wygarna
klysek Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Hehehehe wiem wiem Tomcio jurro skocze do nich do baru na piwko to mi wygarna albo corcia ci spusci wp***dol ---------- Post dopisany at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ---------- Duch w windzie - Sadistic.pl
szczawik Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 gdyby to bylo w PL to by wylapala buta na twarz i by sie skonczylo straszenie:decayed:
klysek Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 gdyby to bylo w PL to by wylapala buta na twarz i by sie skonczylo straszenie:decayed: to sie zgadza jeszcze by jej lalke ukradli
szczawik Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 byl gdzies film na necie jak ziomek w azji sie picuje przed lustrem i wybiega do niego taka dziewczynka a on na nia sie rzuca i tlucze, az musiala biedna uciekac:decayed:
klysek Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 byl gdzies film na necie jak ziomek w azji sie picuje przed lustrem i wybiega do niego taka dziewczynka a on na nia sie rzuca i tlucze, az musiala biedna uciekac:decayed: chciał z niej sajgonki zrobic
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 hahahha popsuli jakby sie zapalilo swiatlo dziewczynka by plakala bo lalka by nog nie miala heheheheh:D taki dowcip mi sie przypomnial Jakis najbogatszy czlowiek swiata chcial byc pewny ze ma za***isty sejf Kupil najdrozszy najnowszy najlepszy no i zeby przetestowac umiescial tam wszystko co mial. Zjechaly sie 3 ekipy 2 osobowe jak zawsze polacy ruscy i niemcy Mekstyk mowi wchodzicie do pokoju w pokoju jest stolik krzesla 2 herbatki ciasteczka i sejf ja gasze swiatlo 15 sekund pozniej zapalam jak otworzycie sejf wszystko jest wasze. Wszysc sie ucieszyli Weszli niemcy gosc swiatlo zgasil zapala a niemcy nawet nie dopili herbaty Weszli ruscy zgasil swiatlo 15 sekund pozniej zapalil patrzy a ruscy po herbatce po ciastkach i juz szli do sejfu. Weszli polacy zgasil swiatlo 15 sekund pozniej zaplalil a tu o dziwo ! swiatlo sie nie zapala i slychac tylko taki glos Gienek k**wa jestesmy w c**j bogaci mamy k**wa wszystko na c**j Ci ta zarowka ?? :decayed::decayed:
klysek Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 hahahha popsuli jakby sie zapalilo swiatlo dziewczynka by plakala bo lalka by nog nie miala heheheheh:D taki dowcip mi sie przypomnial Jakis najbogatszy czlowiek swiata chcial byc pewny ze ma za***isty sejf Kupil najdrozszy najnowszy najlepszy no i zeby przetestowac umiescial tam wszystko co mial. Zjechaly sie 3 ekipy 2 osobowe jak zawsze polacy ruscy i niemcy Mekstyk mowi wchodzicie do pokoju w pokoju jest stolik krzesla 2 herbatki ciasteczka i sejf ja gasze swiatlo 15 sekund pozniej zapalam jak otworzycie sejf wszystko jest wasze. Wszysc sie ucieszyli Weszli niemcy gosc swiatlo zgasil zapala a niemcy nawet nie dopili herbaty Weszli ruscy zgasil swiatlo 15 sekund pozniej zapalil patrzy a ruscy po herbatce po ciastkach i juz szli do sejfu. Weszli polacy zgasil swiatlo 15 sekund pozniej zaplalil a tu o dziwo ! swiatlo sie nie zapala i slychac tylko taki glos Gienek k**wa jestesmy w c**j bogaci mamy k**wa wszystko na c**j Ci ta zarowka ?? :decayed::decayed:
szczawik Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 hahahha popsuli jakby sie zapalilo swiatlo dziewczynka by plakala bo lalka by nog nie miala heheheheh:D taki dowcip mi sie przypomnial Jakis najbogatszy czlowiek swiata chcial byc pewny ze ma za***isty sejf Kupil najdrozszy najnowszy najlepszy no i zeby przetestowac umiescial tam wszystko co mial. Zjechaly sie 3 ekipy 2 osobowe jak zawsze polacy ruscy i niemcy Mekstyk mowi wchodzicie do pokoju w pokoju jest stolik krzesla 2 herbatki ciasteczka i sejf ja gasze swiatlo 15 sekund pozniej zapalam jak otworzycie sejf wszystko jest wasze. Wszysc sie ucieszyli Weszli niemcy gosc swiatlo zgasil zapala a niemcy nawet nie dopili herbaty Weszli ruscy zgasil swiatlo 15 sekund pozniej zapalil patrzy a ruscy po herbatce po ciastkach i juz szli do sejfu. Weszli polacy zgasil swiatlo 15 sekund pozniej zaplalil a tu o dziwo ! swiatlo sie nie zapala i slychac tylko taki glos Gienek k**wa jestesmy w c**j bogaci mamy k**wa wszystko na c**j Ci ta zarowka ?? :decayed::decayed: polska tradycja, jak juz cos za***rdolic to po calosci:decayed::decayed: a tutaj koszmar, ktory moze dotknac kazdego:wink:
klysek Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 mnie rowniez ale dzisiaj za to Zalotka_LDZ ma urodziny
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 no wlasnie Ewcia Wszystkiego naj naj naj i pociechy z Tomeczka :D :banan::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi