szczawik Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 hehehe nadzieje sie na bolec z potrojnym tulupem moja dziewczyna stwierdziła, że dobre rajty ma bo nie puściły "oczka":decayed: ---------- Post dopisany at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ---------- dooobra reklama:decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 Brazilian Girls Playing Wet Soccer (HD) - YouTube :decayed:
klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 bardzo podoba mi sie ten meczyk ripley ripley prosze loooooo nie dali ripleya
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panie Prezesie Tomku mysle ze bede w srode u Ciebie tylko musimy pogadac z Seba czy wpadnie bo innaczej to sami nei damy rade ale jak w 3 wpadniemy to chwila moment i bedzie po robocie
klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Panie Prezesie Tomku mysle ze bede w srode u Ciebie tylko musimy pogadac z Seba czy wpadnie bo innaczej to sami nei damy rade ale jak w 3 wpadniemy to chwila moment i bedzie po robocie no bez naczelnika to nawet nie ma co sie brac
Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 heheh a jak zbudowana ta rozgrywajaca kurde podjechalbym z Wami bo bym sobie szybe zrobil tylko klej dopiero dzis zamowilem wiec pewnie do srody nie doleci :/
klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 heheh a jak zbudowana ta rozgrywajaca kurde podjechalbym z Wami bo bym sobie szybe zrobil tylko klej dopiero dzis zamowilem wiec pewnie do srody nie doleci :/ a priorytetem ci wysla ?
Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 yyyy chyba tak tylko pytanie czy wysle jutro karne kutasy tez ida priorytetem od zeszlego wtorku i dalej nie dolecialy
klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 yyyy chyba tak tylko pytanie czy wysle jutro karne kutasy tez ida priorytetem od zeszlego wtorku i dalej nie dolecialy no to my z Tomkiem jakis ci tam kleik ogarniemy
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 to Seba moze byc czwartek bo ja to nie mam spiny i tak juz jezdze prawie miecha bez swiatla wiec to nie jest pilna sprawa ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- yyyy chyba tak tylko pytanie czy wysle jutro karne kutasy tez ida priorytetem od zeszlego wtorku i dalej nie dolecialy no to my z Tomkiem jakis ci tam kleik ogarniemy kleik dla niemowlaka :decayed::polew:
klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 to Seba moze byc czwartek bo ja to nie mam spiny i tak juz jezdze prawie miecha bez swiatla wiec to nie jest pilna sprawa ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- yyyy chyba tak tylko pytanie czy wysle jutro karne kutasy tez ida priorytetem od zeszlego wtorku i dalej nie dolecialy no to my z Tomkiem jakis ci tam kleik ogarniemy kleik dla niemowlaka :decayed::polew: :jerk::jerk: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 zarcie robie ja sie nie obrazam ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- no kurde nie wiem kiedy to gowno mi doleci :/
MarianekZg Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 zarcie robie ja sie nie obrazam ---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- no kurde nie wiem kiedy to gowno mi doleci :/ idź do kibla żeby nie było za późno :polew: :grin:
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 no to i ja wezme sie do roboty
Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 i ja i ja zjebany projekt mam k**wa mecze sie z nim juz 3 tydzien :facepalm: wszystko przez to ze logo maja praktycznie kwadratowe i tak zjebane ze to nie pojete :facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi