Gość SpongeBob Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 ja mam klucze w samochodzie qr** zyje ale co to za zycie przyjechalem autem do stolycy ale to i tak nic ni zmienilo ---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ---------- tak w ogole to witam
klysek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 aaaaaaaaaa takie tam graty przylecą to pokaże ale nic specjalnego - możesz być spokojny no powiedz nam co bedzie teraz wrzucane Tomuś
MarianekZg Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 ja mam klucze w samochodzie qr** zyje ale co to za zycie przyjechalem autem do stolycy ale to i tak nic ni zmienilo ---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ---------- tak w ogole to witam podlecisz jutro na spota - kaskę bym ci oddał
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam, kolega dzisiaj wzywal ksiedza na ostatnie namaszczenie tak sie zrobil wczoraj ze nie wie czy dzisiaj bedzie w stanie przyjsc na 18 na zajecia
MarianekZg Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 aaaaaaaaaa takie tam graty przylecą to pokaże ale nic specjalnego - możesz być spokojny no powiedz nam co bedzie teraz wrzucane Tomuś będę poprawiał widoczność + troszkę Audi Exclusive
klysek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam, kolega dzisiaj wzywal ksiedza na ostatnie namaszczenie tak sie zrobil wczoraj ze nie wie czy dzisiaj bedzie w stanie przyjsc na 18 na zajecia same chlory trzeba bedzie was pozaszywac a Czaki zyje
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 ja mam klucze w samochodzie qr** zyje ale co to za zycie przyjechalem autem do stolycy ale to i tak nic ni zmienilo ---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ---------- tak w ogole to witam podlecisz jutro na spota - kaskę bym ci oddał Mariusz wiesz co ja do 16:45 mam kolosa jutro i nie wiem czy zdaze do lodzi doleciec bo jestem autem ale jak cos to mzoesz dac albo Sebie bo bede sie z nim widzial we wtorek badz Klysiowi bo z nim moze bede widzial sie w niedziele wieczorem badz we wtorek
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam, kolega dzisiaj wzywal ksiedza na ostatnie namaszczenie tak sie zrobil wczoraj ze nie wie czy dzisiaj bedzie w stanie przyjsc na 18 na zajecia same chlory trzeba bedzie was pozaszywac a Czaki zyje Czaki jest w kielcach na politechnice on ze mna nie studiuje w stolycy
klysek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 aaaaaaaaaa takie tam graty przylecą to pokaże ale nic specjalnego - możesz być spokojny no powiedz nam co bedzie teraz wrzucane Tomuś będę poprawiał widoczność + troszkę Audi Exclusive smiem twierdzic ze wpadna bixy ale Audi Exclusive :eusathink:poprosze o jakas podpowiedz
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 byl ostatnio na zlocie nawet z nim gadalem ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- dobra ide na nastepne zajecia narazie
MarianekZg Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 smiem twierdzic ze wpadna bixy ale Audi Exclusive :eusathink:poprosze o jakas podpowiedz Tomciu ja mam bixy
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tez obstawiam bixe i pewnie jakis kox interior ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- Hmmmm no chyba nie ledy?
klysek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 smiem twierdzic ze wpadna bixy ale Audi Exclusive :eusathink:poprosze o jakas podpowiedz Tomciu ja mam bixy taaa to nie wygladaja na bixy no to moze beda skretne
MarianekZg Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 smiem twierdzic ze wpadna bixy ale Audi Exclusive :eusathink:poprosze o jakas podpowiedz Tomciu ja mam bixy taaa to nie wygladaja na bixy no to moze beda skretne Cholera, zawsze myślałem, że mam bixy a tu patrz taka kicha
MarianekZg Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 to w koncu co bo zginalem Bixy będę zakładał nowe z Saba z nowymi odbłyśnikami bo u mnie jest już masakra w nocy już ni ...uj nie można jeździć, a jeśli chodzi o Exclusive to zamówiłem coś takiego i czekam na dostawę Audi-exclusive-emblem-mt : Audi exclusive Türembleme - neues Design : Audi A3 8P & 8PA : #203881782
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 osz Ty orzeszku nice :D juz widze te ujecia :D widzialem te bixy z saba tzn czytalem na forumie
klysek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 to w koncu co bo zginalem Bixy będę zakładał nowe z Saba z nowymi odbłyśnikami bo u mnie jest już masakra w nocy już ni ...uj nie można jeździć, a jeśli chodzi o Exclusive to zamówiłem coś takiego i czekam na dostawę Audi-exclusive-emblem-mt : Audi exclusive Türembleme - neues Design : Audi A3 8P & 8PA : #203881782 no fajnie fajnie ale gdzie ten gadzecik sie montuje
MarianekZg Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 http://www.motor-talk.de/forum/aktion/Attachment.html?attachmentId=697502
Rekomendowane odpowiedzi