Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SpongeBob
Opublikowano

ja mam klucze w samochodzie :) qr** zyje ale co to za zycie przyjechalem autem do stolycy ale to i tak nic ni zmienilo :P

---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ----------

tak w ogole to witam :hi:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
aaaaaaaaaa takie tam :whistling: graty przylecą to pokaże :decayed: ale nic specjalnego - możesz być spokojny :wink:

no powiedz nam co bedzie teraz wrzucane :naughty:

:siema: Tomuś :decayed:

Opublikowano
ja mam klucze w samochodzie :) qr** zyje ale co to za zycie przyjechalem autem do stolycy ale to i tak nic ni zmienilo :P

---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ----------

podlecisz jutro na spota :question: - kaskę bym ci oddał :wink:

Gość SpongeBob
Opublikowano

Witam, kolega dzisiaj wzywal ksiedza na ostatnie namaszczenie tak sie zrobil wczoraj ze nie wie czy dzisiaj bedzie w stanie przyjsc na 18 na zajecia

Opublikowano
aaaaaaaaaa takie tam :whistling: graty przylecą to pokaże :decayed: ale nic specjalnego - możesz być spokojny :wink:

będę poprawiał widoczność + troszkę Audi Exclusive :decayed::wink:

Opublikowano
Witam, kolega dzisiaj wzywal ksiedza na ostatnie namaszczenie tak sie zrobil wczoraj ze nie wie czy dzisiaj bedzie w stanie przyjsc na 18 na zajecia

same chlory :grin: trzeba bedzie was pozaszywac :grin: a Czaki zyje :whistling:

Gość SpongeBob
Opublikowano

podlecisz jutro na spota :question: - kaskę bym ci oddał :wink:

Mariusz wiesz co ja do 16:45 mam kolosa jutro i nie wiem czy zdaze do lodzi doleciec bo jestem autem ale jak cos to mzoesz dac albo Sebie bo bede sie z nim widzial we wtorek badz Klysiowi bo z nim moze bede widzial sie w niedziele wieczorem badz we wtorek

Gość SpongeBob
Opublikowano

same chlory :grin: trzeba bedzie was pozaszywac :grin: a Czaki zyje :whistling:

Czaki jest w kielcach na politechnice on ze mna nie studiuje w stolycy

Opublikowano

będę poprawiał widoczność + troszkę Audi Exclusive :decayed::wink:

smiem twierdzic ze wpadna bixy :whistling: ale Audi Exclusive :eusathink:poprosze o jakas podpowiedz :decayed:

Opublikowano

ej...... co sie dzieje z Brodą :whistling:

Gość SpongeBob
Opublikowano

byl ostatnio na zlocie nawet z nim gadalem

---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ----------

dobra ide na nastepne zajecia narazie

Opublikowano

smiem twierdzic ze wpadna bixy :whistling: ale Audi Exclusive :eusathink:poprosze o jakas podpowiedz :decayed:

Tomciu ja mam bixy :decayed::wink:

Opublikowano

Tez obstawiam bixe i pewnie jakis kox interior ;)

---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ----------

Hmmmm no chyba nie ledy?

Opublikowano

taaa :grin: to nie wygladaja na bixy :grin: no to moze beda skretne :naughty:

Opublikowano

taaa :grin:to nie wygladaja na bixy :grin: no to moze beda skretne :naughty:

:facepalm: Cholera, zawsze myślałem, że mam bixy :decayed: a tu patrz taka kicha :facepalm::grin:

Opublikowano

to w koncu co bo zginalem :D

Opublikowano

Bixy :wink:

będę zakładał nowe z Saba z nowymi odbłyśnikami bo u mnie jest już masakra :facepalm: w nocy już ni ...uj nie można jeździć, a jeśli chodzi o Exclusive to zamówiłem coś takiego i czekam na dostawę :decayed:

Audi-exclusive-emblem-mt : Audi exclusive Türembleme - neues Design : Audi A3 8P & 8PA : #203881782

Opublikowano

osz Ty orzeszku :D nice :D :D :D juz widze te ujecia :D :D :D

widzialem te bixy z saba :) tzn czytalem na forumie :)

Opublikowano

Bixy :wink:

będę zakładał nowe z Saba z nowymi odbłyśnikami bo u mnie jest już masakra :facepalm: w nocy już ni ...uj nie można jeździć, a jeśli chodzi o Exclusive to zamówiłem coś takiego i czekam na dostawę :decayed:

Audi-exclusive-emblem-mt : Audi exclusive Türembleme - neues Design : Audi A3 8P & 8PA : #203881782

no fajnie fajnie ale gdzie ten gadzecik sie montuje :whistling: