klysek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 zwloki ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- co tu taka cisza Mario Klysiu ja o tym silniku mowilem Opinie Audi A8 D3 6.0 i W12 quattro 450KM • Opinie o Twoim aucie • AutoCentrum.pl :decayed: aaaaa no widzisz ta ja nawet nie wiedzialem ze taki jest ale mnie Mario dzisiaj wymelczyl
kanu Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 :hi:w nowym roku się pochwalę, że 31.12 sprzedałem auto... ale nie audiczkę, tylko jej poprzednika Lanosika więc już tylko jedno auto do utrzymywania
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 heheeh no no juz myslalem bys kiedys podlecial Panie Krzysztofie na spota z juniorem ale to pewnie w lato Mario no cos Klysiowi zrobil :naughty:
kanu Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 junior już mobilny jest bardziej, znaczy sam zwiedza już wszystko, poza tym nie wiem czy chcecie by wsiadał do każdego auta za kierownicę, bo to go najbardziej rajcuje a przełączniki wszelakie to cud miód...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Hahhaha spoko nie bedIw przeszkadzal napewno na lato juz bedzie bardziej kumaty pewnie ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- a jak sie podoba taka wersja ?? Crossfit logo4 - YouTube
Bartas Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 :hi:w nowym roku się pochwalę, że 31.12 sprzedałem auto... ale nie audiczkę, tylko jej poprzednika Lanosika więc już tylko jedno auto do utrzymywania stare
musti Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na prodej http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/listewki-s4-b6-b7-progowe-wewnetrzne-s-line-rnse-felgi-18-promocja-251472/
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 o a mojemu tacie z nowym rokiem toyota sie rozjebala nie wiemy co ale sprzegla badz skrzynia tylko przy 90tys nie wiem co moglo isc bo w ogole nie przekazuje napedu i samochodzik tylko jezdzi sila rak czlowieka badz na holu
MarianekZg Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 heheeh no no juz myslalem bys kiedys podlecial Panie Krzysztofie na spota z juniorem ale to pewnie w lato Mario no cos Klysiowi zrobil :naughty: Hahhaha spoko nie bedIw przeszkadzal napewno na lato juz bedzie bardziej kumaty pewnie ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- a jak sie podoba taka wersja ?? Crossfit logo4 - YouTube Ja nic on sobie sam:polew:, btw Crosfita to to co z muzą zawsze lepsze od tego głuchego:wink:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu paaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dawaj zdjecia
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu paaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dawaj zdjecia to jak wroce z pracy bedzie demonstracja bo teraz ciezko pracuje
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zrób słit focię jak na FB z dziubkiem
Rekomendowane odpowiedzi