Seba_LDZ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 hehe i co jutro znowu bedzie bialo kuzwa ja swojego nie ruszalem od soboty to dzisiaj 20 min kuzwa musialem skrobac ok 15 cm warstwe zamarznietego sniegu wrrrrr
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 hehe i co jutro znowu bedzie bialo kuzwa ja swojego nie ruszalem od soboty to dzisiaj 20 min kuzwa musialem skrobac ok 15 cm warstwe zamarznietego sniegu wrrrrr u mnie na fisie choinka sie pali i przestaje jezdzic bo to pikanie mnie wqrwia
Seba_LDZ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jak sprawdze dam znac poki co sie zapowiada na snieg wiec nie wiem czy cos zrobie
Bartas Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 macie jakiegos znajomego stolarza co by pomalowal na polysk drzwiczki do mebli ?
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Do kasi pisz ---------- Post dopisany at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany at 06:19 ---------- Aaa siema na marginesie ---------- Post dopisany at 06:40 ---------- Poprzedni post napisany at 06:20 ---------- a ja juz walcze dzielnie
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 u mnie sypie od nowa :/ to gdzie ty mieszkasz w Parzymiechach Dolnych
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 hehe no rondo lotnikow lwowskich/rzgowska
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 hehe no rondo lotnikow lwowskich/rzgowska no to i u mnie zaczynac pruszyc
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 :decayed::decayed: mialo od poludnia do jutra ale widze ze wczesniej zaczelo deko
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 :decayed::decayed:mialo od poludnia do jutra ale widze ze wczesniej zaczelo deko kuzwa a ja dzisiaj jeszcze w robocie jezdza dopiero od jutra mam relax
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 pier...e mialem jechac do roboty nigdzie nie jade zalatwie papierki i wracam do domu
Rekomendowane odpowiedzi