klysek Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 hahaha a ja bym jej nie wyrzucil bo ty dobra serce masz
Seba_LDZ Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 hahahah stary juz to slyszalem kiedys :whistling:
klysek Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 hahahah stary juz to slyszalem kiedys :whistling: po pijaku czy na trzezwo
frugodh Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 jak na swoje lata to J. Aninston trzyma sie i rusza zacnie We're The Millers - Official Red Band Trailer (HD) Jennifer Aniston - YouTube :hi:ale gówno....zmarnowałem właśnie 3 minuty mego życia, kolejna głupia amerykańska komedia. Przeca Ci aktorzy i aktorki i tak mają dublerów do takich scen
klysek Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 jak na swoje lata to J. Aninston trzyma sie i rusza zacnie We're The Millers - Official Red Band Trailer (HD) Jennifer Aniston - YouTube :hi:ale gówno....zmarnowałem właśnie 3 minuty mego życia, kolejna głupia amerykańska komedia. Przeca Ci aktorzy i aktorki i tak mają dublerów do takich scen nie pierwsze i nie ostatnie twoje zmarnowane minuty w zyciu
Seba_LDZ Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 ee tam nie ma dublerki on jest po prostu dobra
klysek Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 ale leje mam na cos smaka tylko nie wiem na co Seba ty jestes wykwintnym koneserem wszelakich potraw podrzuc pomysła
Seba_LDZ Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 hmmm no ja dzisiaj degustowalem prototypowa lazanie czyli standard mieso mielone plus szynka i pieczarki i stwierdzam pieczarki tak ale szynka juz nei wiec mam nauczke nastepnym razem zrobie bez szynki
klysek Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 hmmmno ja dzisiaj degustowalem prototypowa lazanie czyli standard mieso mielone plus szynka i pieczarki i stwierdzam pieczarki tak ale szynka juz nei wiec mam nauczke nastepnym razem zrobie bez szynki za duzo pierdolenia moze sledzika sobie zjem w smietanie ale kuzwa tak leje do sklepu dymac slaba opcja :facepalm:zjadł bym tej twojej czosnkowej bomby
Seba_LDZ Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 hehehe no nie mam nawet tak bym Ci spakowal rarem i wyslal na maila hyhyhyh
klysek Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 hehehe no nie mam nawet tak bym Ci spakowal rarem i wyslal na maila hyhyhyh zakochany jestem w tej sałatce bardziej w sosie zobacz ile spamu najebałeś na Łódzkim wątku
Seba_LDZ Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 heheh musze ja zrobic i zrobimy sobie uczte na spocie :D ooo Paaanie chyba sie zamkne w sobie ladnie nawalilem
klysek Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 heheh musze ja zrobic i zrobimy sobie uczte na spocie :D ooo Paaanie chyba sie zamkne w sobie ladnie nawalilem ooooo widzisisz tylko zjemy zeby nikt nie widzial bo tez im zasmakje i uj wcale nie zalatam dziury smakowej najebałeś w uj spamu my to cie nigdy nie dogonimy
Seba_LDZ Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2OGV4nhvkZE jak dla mnie gitara chociaz red w refrenach z tymi zebami no jakos nie ale siwiec kosa spinacz wypas jak dla mnie ogolnie fajny kawalek
klysek Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 piekny sobotni poranek godzina 5.1o i Seba nadaje nam ksywy według wykonawców owego utowru
Seba_LDZ Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi