klysek Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 i widzisz panie Sebo dzialka skoszona a nawet dwie i drzewka przyciete zostały rowniez
szczawik Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Panie i Panowie... FjordNorway organizuje konkurs na najlepsze zdjecie z zachodniej czesci Norwegii (bedzie prezentowane w Nowym Jorku), jesli podoba Ci sie zdjecie, prosze o glos (wystarczy wejsc w link i kliknac na 'STEM PA DETTE BILDET'), jesli to nie problem mozna udostepnic dalej... z gory dziekuje serdecznie za glosy:) http://bestof.fjordnorway.com/#!/images/1078 ogolnie to jesli ktos ma jakies foto to polecam konkurs, fajowe nagrody sa:decayed: ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- trawniki juz kosicie w PL? u mnie dopiero snieg sie rozpuscil:D
klysek Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Panie i Panowie... FjordNorway organizuje konkurs na najlepsze zdjecie z zachodniej czesci Norwegii (bedzie prezentowane w Nowym Jorku), jesli podoba Ci sie zdjecie, prosze o glos (wystarczy wejsc w link i kliknac na 'STEM PA DETTE BILDET'), jesli to nie problem mozna udostepnic dalej... z gory dziekuje serdecznie za glosy:) http://bestof.fjordnorway.com/#!/images/1078 ogolnie to jesli ktos ma jakies foto to polecam konkurs, fajowe nagrody sa:decayed: ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- trawniki juz kosicie w PL? u mnie dopiero snieg sie rozpuscil:D ja juz opalony jak murzyn od koszeni tej trawy
Bartas Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 ja to pieprze, mi skóra schodzi z rąk tak mnie dopiekło :/
klysek Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 ja to pieprze, mi skóra schodzi z rąk tak mnie dopiekło :/ gubisz skore na wiosne jak waz
Bartas Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 wez.....myslalem ze tak nie opala i nie obracalem sie obie rece ale....pół twarzy i pół karku
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 słuchaj no, Sebastyjonie...karta microSD przypadkiem nie była Twoja w tym telefonie? ;]
Seba_LDZ Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 hmmm szczerze powiem ze nie pamietam :/ umowmy sie ze nie bylo jak nie pamietam i juz
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 SD 2GB....serio - nie wiem, czy z mojej Nokii brałem, czy jak...
klysek Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 pany moze ktos cos podpowie mi chcem zakupic TV tak od 36" do 38" ledowy jaka firmam poleca eksperci łódzcy
Seba_LDZ Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Siema spoko szczawiu naklykamy ;)ale jak wygrasz pol nsgrod nasze ;p Klysiu im wiekszy tym lepszy chociaz ja tv nie kupie tylko projektor na sufit ;p cena podobna co tv a akranem jsst sciana a jak tv bralem dla rodzicow lg dobre mateyce duzo bajerow ogolnie porownywalny mozliwosciami ze smartami samsunga a pare stow tanszy takze LG
klysek Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 a o Sony cos mozesz ciekawego powiedziec ?
Seba_LDZ Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 no coz mozna powiedziec tez dobre tv ale jakos cenowo mi nie podchodzily patrzac na parametry sony samsung lg porownujac ich ceny lepszy stosunek ceny do jakosci jak na moje mialy LG ---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ---------- oile sie nei myle bralem taki model LG 42 LA691S ---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ---------- i ma wszystko co chcialem wifi srifi youtuby 3d okulary i sterowanie gestami
klysek Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 nie no ja 3D nie musze miec ani sterowania ruchami musze miec pilot wejscia HDMI najlepiej full HD 1080 no i...... jakis ladny wyglad oscyluje miedzy Sony a Samsungiem bo LG kojarzy mi sie jakoś z tandeta tak jak Skoda
Bartas Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 mi zalezalo na usb w domu mam samsunga i lg - oba daja rade
klysek Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 kuzwa tyle tego jest ze ju wie co wybierac ---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ---------- TV LED SONY KDL40R470 100Hz Full HD Promocja! (3281214750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a taki gadzet
DeeJay_Kill Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 ...i p procesji;) Jeszcze jakiś obiadek i chyba skoczę na działkę
Seba_LDZ Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Lg to nie tandeta skoda tez nie hyhyhy k**wa bogaty panicz jestes widze ;) hyhyhy ja na proceji wlanie ;p
Rekomendowane odpowiedzi