MarianekZg Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 :decayed: co nie znaczy, że to jest wszystko na co czekałem ... :whistling:
Bartas Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Bartas z lodzi bedziemy dygac dacka bo przeciez grzesio placi za paliwo to ja bede z adamem zgarnial Ciebie i Klyska jeszcze się w niedziele "chyba".... widzimy bo nie wiem czy przezyje sobote... Bede jak Bartek wygladal :grin:
Cardozo Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Można się do was panowie na ta piłeczkę przyłączyć. Zaznaczam że żaden ze mnie pro ale ganiać za piłką lubie
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Seba rozumiem ze tez w poniedzialek pykasz
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 oj nie nie ja to jest za gruby na takie akcje a powaznie zaczynalem od pilki skonczylem na koszykowce a teraz po ostatnim wypadzie na "ryby" moje kolano mowi ze nie umie :/ zbieram sie na wizyte gdzies do lekarza :/ niestety mam przeczucie ten 6 zmysl ze skonczy sie srubka tudziez zabiebiegiem :/ a juz mialem naderwane wiezadla :/ takze raczej kurde moge nie dac rady na poniedzialek :decayed::decayed:
klysek Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 Można się do was panowie na ta piłeczkę przyłączyć. Zaznaczam że żaden ze mnie pro ale ganiać za piłką lubie mysle ze spoko jak cos jestem tutaj prezydentem takze pytaj smialo
MarianekZg Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 ocho widzę, że mamy tu niezłego kozaka
klysek Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 ocho widzę, że mamy tu niezłego kozaka ze ja
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 ja tu jestem szefem wiec ... taa ma ktos jakiegos lekarza od kolan ? ortopede czy cus ?
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 ja tu jestem szefem wiec ... taa ma ktos jakiegos lekarza od kolan ? ortopede czy cus ? yy no chyba moge miec ale nie obiecuje dowiem sie jutro to Ci dam znac
klysek Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 ja tu jestem szefem wiec ... taa ma ktos jakiegos lekarza od kolan ? ortopede czy cus ? kolanologa
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 spoko tomku daj znac chyba musze cos zrobic :/
klysek Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 rozumiem ze lekarz prywatny cie interesuje dr hab. MARCIN SIBIŃSKI Salve Medica duzo dobrego slyszalem o tym typie sam nie korzystalem ale w rodzinie pare osob juz u niego sie leczylo chyba ze chcesz sie zapisac na 2084r z NFZ
Gość SpongeBob Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 rozumiem ze lekarz prywatny cie interesuje dr hab. MARCIN SIBIŃSKI Salve Medica duzo dobrego slyszalem o tym typie sam nie korzystalem ale w rodzinie pare osob juz u niego sie leczylo chyba ze chcesz sie zapisac na 2084r z NFZ Klysiu to trzeba miec podejscie idziesz na prywatna wizyte placisz cos tam a pozniej wszystkie badania bez kolejek juz w szpitalu ale to trzeba uderzac do kogos wyskiego na oddziale najlepiej odrynator
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 ano wlasnie wizyta za miesiac w panstowej mnie nie urzadza bo i tak juz samo zajscie mialo miejsce 3 miesiace temu i raz jest lepiej raz gorzej ale nie przechodzi wiec daje mi to powody do myslenia ze jednak sie cos usralo gorzej :/
Bartas Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 widzisz...nadajesz sie tylko na szwaczke
Seba_LDZ Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Opublikowano 22 Listopada 2013 :decayed: tego sie wlasnie boje
Rekomendowane odpowiedzi