kachnazgierz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 oile dobrze pamietam to ja Ci zdjec laski nie robilem :polew: :polew: Mojej ADRIANNY ukochanej kimi, chyba baaaardzo ją kochasz :giveheart: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 no i Kimi co z tam wykminles [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:37_________________________________________________kiedy prezes do nas zajezdzasz ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 będziemy mieli zaszczyt spotkać się z prezesem w piątek lub sobotę w CITY PUB w Zgierzu na Pl. Kilińskiego 9 kto chętny? bo nie wiem ile miejsc zarezerwować :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 JA !!! JA !!! [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:42_________________________________________________Siema, chriss Siema klysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 http://www.citypizzapub.pl/ i co :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Kolego raffcio87, nie czaimy się... :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:44_________________________________________________ http://www.citypizzapub.pl/ Całkiem niedrogo mają żarełko jak na pizzerię I browar po 6 zeta za 0,5 Aaale sie napi..... ję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 my oboje bedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 a ja nie będe miał drivera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 kacha ale to jak dla mnie sobota albo piatek troszke roznica ale wstepnie ja tez+Ela(EWA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 szkoda, że nie będzie naszego fotoreportera :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 a ja nie będe miał drivera Z buta uderzysz, co się łamiesz Nie no żartuję, ale ze Zgierza nocny prąd jeździ więc jest jak wrócić [br] Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:49_________________________________________________ szkoda, że nie będzie naszego fotoreportera :confused4: A to czemuż? Seba, nie będzie Cie w weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 szkoda, że nie będzie naszego fotoreportera :confused4: skąd wiesz że nie będzie ??? Poza tym tam chyba fotek nie można robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Uuuu, organizuja przyjęcia okolicznościowe, to chyba jednak będzie gdzie podęsować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 des des ol jeeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 B4rt4s zmień TOP-a na info o bibie w Zgierz City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 szkoda, że nie będzie naszego fotoreportera :confused4: skąd wiesz że nie będzie ??? Poza tym tam chyba fotek nie można robić bo pisał mi że nie będzie jak to fotek nie mozna robić? a kto mi zabroni? a co to Auschtwitz czy co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 szkoda, że nie będzie naszego fotoreportera :confused4: skąd wiesz że nie będzie ??? Poza tym tam chyba fotek nie można robić bo pisał mi że nie będzie jak to fotek nie mozna robić? a kto mi zabroni? a co to Auschtwitz czy co... No własnie... Pierwsze słyszę, żeby w lokalu nie mozna było cykać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi