mariusz ie Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witam zaraz po zakupie dodam ze to pierwsze to pierwsze auto z klima ze nie da sie wylaczyc klimy kontrolka pali sie caly czas tylko jak ja trzymam gasnie na postoju na samym zaplonie dziala poprawnie Gdzie jest prefix!!!! - poprawiłem - nie przeczytany regulamin (kolejne wylądują w koszu)[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 09:28_________________________________________________pszepraszam poprawie sie
addassko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witaj, podlaczales autko pod VAG`a?? jak tak jakie bledy miales??
mariusz ie Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 JESZCZE NIE DOPIERO MAM TO AUTKO DRUGI DZIEN
addassko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 JESZCZE NIE DOPIERO MAM TO AUTKO DRUGI DZIEN to jak podłączysz daj znaka
mariusz ie Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 glupie pytanie ale jak sie wlacza klime po nacisnieci guzika econ
kkam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 naciśnij przycisk auto i klima się włączy(zgaśnie dioda przy econ)
mariusz ie Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 wlasnie ze nie gasnie tylko jak off wcisne
lc Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kolego, tak jak wyżej... najlepiej podepnij vaga i zobaczysz co i jak. Może to być uszkodzenie czujnika G65, albo brak czynnika w układzie.
mariusz ie Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 w sobote jade nabic zobaczymy za nabicie chca 60euro za podpiecie 30 do vga[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 19:02_________________________________________________dodam ze na samym zaplonie moge wlaczyc i wylaczy econ jesli odpale na wylaczonym zapale auto po chwili zapala sie econ i nie da sie go wylaczyc[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:30_________________________________________________po napelnieniu wszystko dziala poprawnie
addassko Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 po napelnieniu wszystko dziala poprawnie no i super
Rekomendowane odpowiedzi