jordan233 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 WITAM Jak sądzicie które autko jest szybsze??Które ma lepsze możliwości,które wygra na 400metrów,i co byscie woleli kupic?
Reggi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jak sądzicie które autko jest szybsze??Które ma lepsze możliwości,które wygra Audi co byscie woleli kupic? Tylko Audi
ykk Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Pytanie 1. http://www.zeperfs.com/perfs.php?Action=Duel :th: Pytanie 2. jestes na forum A4 jakich spodziewasz sie odpowiedzi..? Mysle ze nie ma co sie wiecej rozpisywac w tym temacie.. Wesolych Swiat.
audia4s4 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Kupił bym paska bo diesel tansza jazda. :> A nie wiem czemu na służyc ten temat, masz na oku takie auta do kupienia?
biedruch Opublikowano 26 Grudnia 2007 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Myślę, że zwolennik diesla kupi passata a zwolennik benzyny - audi. A to co się woli bierze się na ogół z tego, co się potrzebuje - jeśli ktoś chce dużo kilometrów, do pracy czy w pracy i taniej to kupi tdi... A czy pasek czy audi - różnica między tymi dwoma silnikami jest na tyle istotna że wg mnie to ona jest decydująca:) Choć benzynowe V6 w a4 zawsze będzie kusic..
Rekomendowane odpowiedzi