Michaloo24 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam serdecznie wszystkich. Tak jak w temacie a mianowicie tam gdzie się znajduje pompa ABS-u z chwila gdy naciskam pedał hamulca z jednego miejsca gdzie sa dwie takie czarne zaślepki wywala mi płyn hamulcowy :( Wiecie co to może być i czy idzie to naprawić zregenerować czy moze trzeba nowe kupić? Czekam na pomoc.
ŁYSY44 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 po pierwsze to nie ten dział a co do przecieku to raczej pompa do wymiany
Michaloo24 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Można temat zamknąć. Problem juz rozwiązany.
Dev Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no to moze mógłbys napisac jak go rozwiazales ????
Michaloo24 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Problem zostal rozwiązany poprzez zakup na Allegro z tym samym numerm pompy bez sterownika, gdyż na 90% bylem pewny ze sterownik jest ok gdyz nie bylo objawow awarii takie jak podawali tu koledzy na forum. Wyciągnąlem starą pompe i zalozylem tą kupiona i wszystko teraz śmiga jak nalezy. Pompa bez sterownika kosztowała mnie wraz z przesyłka 195zł także sadze ze duzych kosztów nie ponioslem.
gularz27 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 drogo ktoś skasował za pompę,bo miałem taką i za 80 zeta pusciłem
Dev Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 zalezy jaką Kolega potrzebował zwykła z ABS-em tyle kosztuje fakt z ASR jest drozsza a z EDS-em jeszcze bardziej
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 myślę ze starą jeszcze może by wskrzesił
Michaloo24 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Stara pompę wskrzesić? Oj nie wiem czy to da rade jakos zrobić, płyn z niej tak ciekł że szkoda gadac. A co do wypowiedzi kolegi gularz27 to widzialem inne ceny to ta dla mnie byla bardzo atrakcyjna.
Rekomendowane odpowiedzi