Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

czemu ktos wywalil temat spotkania 10kwietnia pod palacem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to, mamy na forum zacieklych zwolennikow Kaczkowskiego ktorzy wprowadzaja cenzure juz na forum i wywalaja tematy przesmiewcze o tym oszolomie?

Kurde, jeszcze wyborow nie wygral PIS a juz sie zaczelo... :kox:

Opublikowano

Bo to forum motoryzacyjne :hi:

Opublikowano
  • Autor

ale to offtop.

myslac w ten sposob to trzeba wywalic tez laski, komputery i silownie bo tez nie zwiazana z autami... :gwizdanie:

Opublikowano

ale to offtop.

myslac w ten sposob to trzeba wywalic tez laski, komputery i silownie bo tez nie zwiazana z autami... :gwizdanie:

Jak Ci się nudzi to idź 10 kwietnia pod pałac a napewno znajdziesz kolegów po fachu. Będzie ich pewnie pełno. Więc po co Ci taki temat? :hi:

Opublikowano

Ja wywaliłem. Już dawno powiedziałem , że na tym forum nie będzie pisane o polityce. A w tym temacie już zaczęła się jazda. Jestem bardzo anty polityczny i na forum nie będzie polityki. Dziękuję za uwagę :hi:

Opublikowano

Ja wywaliłem. Już dawno powiedziałem , że na tym forum nie będzie pisane o polityce. A w tym temacie już zaczęła się jazda. Jestem bardzo anty polityczny i na forum nie będzie polityki. Dziękuję za uwagę :hi:

:good:

Opublikowano

:good:

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Opublikowano

:good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

dzieki prezesie za info...

nie dziwi mnie to ze jestes anty polityczny ale czy o tym bedziemy gadac czy nie to dotyczy to nas wszystkich co te oszolomy robia w rzadzie...

apropos mojej wizyty na krakowskim 10.04, jesli bym tam poszedl to tylko po to zeby popatrzec na tych oszolomow co tam beda sie modlic i strajkowac...tych co sie podaja za katolikow i jedynych prawdziwych polakow.

osobiscie to nienawidze kaczynskiego, i jednego i drugiego dlatego wszystko co robi/robili dziala na mnie jak plachta na byka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.