napior1516 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam Mam pytanie co potrzebuje aby założyć radyjko np Alpine do mojej A4 B5 Avant z 2001 roku. Auto kupiłem niedawno z radiem Chorus I chyba było podmienione bo w bagażniku jest zmieniarka. A zmieniarkę obsługuje Concert jak się mylę to przepraszam. Chce wymienić radyjko bo się popsuł potencjometr. Oto moje pytania: 1. Co potrzebuje do tej operacji (konkretnie zaczynając od kluczy do wyciągnięcia starego radia)? 2. Czy nowe radio będzie żyło w zgodzie z zmieniarką (czy będzie odtwarzać płyty w niej)? 3. Czy wszystkie głośniki będą grały? 4. Czy potrzebuje umiejętności Mc Giver'a do przeprowadzenia takiej operacji? Proszę o nie spamowanie wiadomościami typu: było i poszukaj sobie i itp. Bardzo dziękuje wszystkim co poświęcą mi swój cenny czas odpowiadając na moje pytania. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Chyba że gra nie jest warta świeczki i lepiej kupić Concerta AUDI.
chudineze Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ... Proszę o nie spamowanie wiadomościami typu: było i poszukaj sobie i itp. Co to za stwierdzenie? Obowiązują tu jednakowe dla wszystkich zasady i nie ma wyjątków. Temat omówiony dokładnie tylko poszukać i tyle w temacie.
Rekomendowane odpowiedzi