Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Światła LED od Audi S6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no super, u mnie jest podobnie :D ale powiedz mi , w nocy wyłączasz te ledy ? czy masz tą funkcje że przygasają razem z mijania??

i czy mógłbyś sprawdzić które to jest minus, a które trzeba połączyć ze sobą :hi: ?

Opublikowano

jezdze tylko w ciagu dnia bo nie mam jeszcze sterowników ;(

pin 1= masa

pin 2,3 +

tutaj masz info.

http://www.passatplus.de/umbauteile/audi-s6-tfl/index.htm

Opublikowano

koledzy potrzebuje takie swiatelka zamontować w b5 2001 r mozna cos takiego kupic na allegro

tu masz to czego szukasz http://www.allegro.pl/item586068983_2x_lampy_ledowe_paski_6_led_pozycyjne_dzienne_ledy.html :hi:

nie kupuj tego badziewia nigdy... miałem takie i umarły po pierwszej myjni :|

zobacz sobie u mnie jak ja miałem to potem zrobione.... jest 48 diod dobrej jakości białych zalane gumą i łączone szeregowo...

fakt że koszt znacznie większy ale to było nie do zdarcia :good:

e12301a77448f795med.jpg

5e1adacedc517264med.jpg

Opublikowano

[br]Dopisany: 07 Maj 2009, 20:58_________________________________________________a tak to wyglada w B5

Ori wyglądają :kox: Patrząc na te zdjęcia i porównując je do jakichś home made-ów czy allegro made-ów to te nie ori wypadają mizernie i trąca wsią :thumbdown:

Opublikowano

ori S6 ledy za 125€ :naughty: to chyba niedrogo :cool1:

http://link.marktplaats.nl/243147314

[br]Dopisany: 08 Maj 2009, 21:57_________________________________________________jest tez cos takiego

http://link.marktplaats.nl/248302796

2 rzedy ledów 20cm dlugie. widzialem jak swieca i wydaje mi sie ze niezle

Opublikowano

ori S6 ledy za 125€ :naughty: to chyba niedrogo :cool1:

http://link.marktplaats.nl/243147314

To dobra cena :good:

Opublikowano

Norka, pisałem do Ciebie na gadu , bo miałem problem z tymi ledami z S6 , ale już sie udało i działa jak ma działać, jest mega kox , polecam wszystkim :evil: jak wywołam foty (robione lustrzanką analogową) to wciepne sesje nocną :naughty:[br]Dopisany: 09 Maj 2009, 23:56_________________________________________________

cc97572dec498367.jpg

875bda95053e17be.jpg

10afddbbf98c6f7e.jpg

c42ed57b2c119771.jpg

0001ee9fa0a51125.jpg

no i tak wyglądają moje cacuszka :kox:

Opublikowano

Norka, pisałem do Ciebie na gadu , bo miałem problem z tymi ledami z S6 , ale już sie udało i działa jak ma działać, jest mega kox , polecam wszystkim :evil: jak wywołam foty (robione lustrzanką analogową) to wciepne sesje nocną :naughty:[br]Dopisany: 09 Maj 2009, 23:56_________________________________________________

no i tak wyglądają moje cacuszka :kox:

super :good: :good: :good:

Kezor masz sterowniki do tych ledów, albo zmostkowales plusy?

Ja mysle ze jeden plus dostaje stale napiecie, a drugi to sterowanie :mysli: tylko który jest który.

Moze dalo by sie cos takiego zrobic :gwizdanie:

Chyba bede musial pokabinowac cos z dolotem: FMIC albo zderzak i nadkole od S-ki

Opublikowano

super :good: :good: :good:

Kezor masz sterowniki do tych ledów, albo zmostkowales plusy?

mam zmostkowane tak jak pisałeś :P ale znalazłem na googlach jak zrobić sterownik do tego żeby przygasały przy odpalaniu mijania :D

http://www.passatplus.de/umbauteile/audi-s6-tfl/index.htm tylko po niemiecku :thumbdown:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

pozwolę się dołączyć do tematu :tongue4:

Powiem wam tak że mam zamiar sobie coś takiego wyrezać ale jak już to coś konkretnego dlatego znalazłem odpowiedni typ diodek bo te co w ori do do mojego montażu się nie nadają a dlatego że mają za duży kont świecenia jakieś 120 stopni i bez odbłyśników będą mało widoczne więc postawiłem na walcowe 70000 mcd lub podobne o temperaturze 6000k 5 lub 10. opracowałem też skromny sterownik który działa na takiej samej zasadzie jak w a5 czyli po włączeniu świateł pozycyjnych ledy przygasają i zostają w tym trybie tak samo dzieje się po włączeniu kierunku i w tej sytuacji przygasa odpowiednia strona a po wyłączeniu po chwili powraca do poprzedniego stanu. Co zatym idzie mamy jak ori :tongue4: a po przeczytaniu waszych postów myślę żeby jeszcze go dopracować i dodać opcje włączenia ledów po otwarciu samochodu i po jego zamknięciu na te kilkadziesiąt sekund :tongue4:

Opublikowano

No to ja również się dołączam jako przyszły oczekujący na towar posiadacz :kox:

Norka będę Cie męczył jak odbiorę to od Ciebie o podłączenie :gwizdanie: :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no więc tak to wyszło u mnie :wink4:

470056af019b5f23med.jpg[br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 22:54_________________________________________________c016921bf816e7ecm.jpg

przy okazji pytanie do tych co mają to montowane w b5 lub a6 c5...

jak to przyklejaliście do zderzaka? bo powierzchnia nie jest za duża a szkoda by było je zgubić :mysli:

Opublikowano

arturro a w jaki sposób ta siatka tam jest bo nie bardzo to rozumiem :mysli:

u mnie się trzyma prawa praktycznie bez niczego ładnie pięknie tak jak by miała tam być... z lewej mam luzy... złapałem na klej montażowy i usztywniłem teraz na noc... ale coś mi się wydaje że coś tam trzeba będzie obowiązkowo dać bo mam pecha do tarcia zderzakiem :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

polowa siatki lezy na zderzaku, polowa na lampie i wszystko to jest zalane klejem,

nad lampa zderzak wchodzi do srodka z taka jakby "polka" i pod nia jest lampa i na tym wszystkim lezy siatka zalana klejem.

bb8b2183693f48ddm.jpg

Opublikowano

no to jutro dorobie jakieś dodatkowe mocowanie w takim razie tego typu bo szkoda przejechać po nich jak po halogenach :mysli::decayed:

dzięki za pomoc :notworthy:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 00:40_________________________________________________już siedzi na stałe :wink4:

e34b3da34956173cmed.jpg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie szukam takiej ledy - lewej, dajcie znać na PW jakby się wam coś o uszy obiło :notworthy:

Opublikowano

Panowie szukam takiej ledy - lewej, dajcie znać na PW jakby się wam coś o uszy obiło :notworthy:

kupiłeś od Keżora prawą? :naughty:

ja sam ostatnio dosztukowałem lewą bo mi ją zalało :wink4:

Opublikowano

kupiłeś od Keżora prawą? :naughty:

ja sam ostatnio dosztukowałem lewą bo mi ją zalało :wink4:

na allegro za stówkę :gwizdanie:

szukam teraz lewej :wallbash: