poziek Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 Nie wiem czy dobry dział wybrałem... kupiłem bixenony ale szkło czy jak mnie Ono uświadomił plastik jest w kiepskim stanie, tzn. wypadałoby to czymś wypolerować... macie jakąś wiedzę na ten temat??
Gość zdeniu Opublikowano 12 Września 2006 Opublikowano 12 Września 2006 u siebie polerowałem najpierw papierem ściernym 2000 następnie pastą do polerowania wyświetlaczy telefonów kupioną gdzies na allegro
poziek Opublikowano 13 Września 2006 Autor Opublikowano 13 Września 2006 Zdeniu i jak efekty tego zabiegu?? Możesz podać nazwy tych specyfików polerujących??
wicior123 Opublikowano 13 Września 2006 Opublikowano 13 Września 2006 ja wczoraj polerowałem szyby i reflektory tym srodkiem z allegro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=127184092 bardzo dobry srodek polecam
poziek Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 Odgrzewam temat, może ktos z was zna namiary na magików, którzy wypolerowaliby mi lampy od B6 bixenonowe? Nie jest to szkło tylko plastik :exclaim:
Gość Iceman Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Odgrzewam temat, może ktos z was zna namiary na magików, którzy wypolerowaliby mi lampy od B6 bixenonowe? Nie jest to szkło tylko plastik :exclaim: ja usiebie mam lamki od 2006 a4 i sa plastikowe i chciałem je wypolerowac to je porysowałem one maja powłoke ochronna i jak ja zlikwidujesz to po lamie ja wymieniłem klosze na nowe pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi