krystianoo92 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam nie wiem czy pisze w dobrym temacie ale prosze o pomoc. A wiec tak pali mi sie kontrolka żółta od ABS i na komputerze mryga czerwony wykrzyknik w kółku jak nacisne na to co sie zegarek ustawia to wyskakuje taki oto napis: Fahrzeug anhalten bremsfl. Und hydr. -ol prufen. prosze o pomoc.
nobile Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Sprawdź wszystkie płyny (olej, płyn hamulcowy, wspomagania itp....)
krystianoo92 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 jutro sprawdze. A jeszcze mam takie cos ze pali sie zolta od ABS przed zapaleniem 3 razy piszczy i pylga czerwony wykrzyknik podlacze do komputera (polski VAG) i jest ze brak jakiegos elektrozaworu gdzie on sie moze znajdowac? i czy mozna ten blad zaadaptowac zeby zniknal?
nobile Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wklej treść błędu tam pisze jaki to zawór.. nikt nie zgadnie co mogło się popsuć.
krystianoo92 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Taki błąd 302 Przekaźnik elektrozaworu ABS-J106 brak osprzętu / nie związany ze sprzętem
domjenick Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Taki błąd 302 Przekaźnik elektrozaworu ABS-J106 brak osprzętu / nie związany ze sprzętem skasuj i zobacz,czy się pojawi znowu
krystianoo92 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2011 wlasnie ze nie moge skasowac bo wogole nie ma opcjii adaptacja (polski VAG)... a w vag to mi wyskakuje po angielsku chyba cos o licencji. poza tym to nie wiem jaki kod trzeba wpisac zeby to usunac.
domjenick Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 wlasnie ze nie moge skasowac bo wogole nie ma opcjii adaptacja (polski VAG)... a w vag to mi wyskakuje po angielsku chyba cos o licencji. poza tym to nie wiem jaki kod trzeba wpisac zeby to usunac. trzeba kupić vaga i licencję ,a nie pirata na EBAYu,czy Allegro :gwizdanie:
szmer66 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Miałem ten sam problem. U mnie urwał się kabelek który idzie do czujnika ABSu i klocków w nadkolu koło amortyzatora
Rekomendowane odpowiedzi