Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poziek zaopiekujemy sie bryką nie masz sie co martwić .Mamie dobrze wytłumacz kto będzie żebyśmy przypadkiem z jakimś śrutem w dupsku nie wracali :P

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja nic nei załatwiłem, wczoraj ok 23 powiedziano mi że sami nie wiedzą co się dzieje i jutro na własny koszt auto zawiozą do VTG :D śmiechu warte. No Tomson tylko polecać :D ależ szkoda że mnie nie było :(

Opublikowano
powiem wam, że spocik był super.Musimy jeszcze tylko sobie knajpe znaleźć

Poziek bo jak zawsze byla elita klubu a z nami zawsze wszystko wychodzi :wink:

Co do furasa to jak ono mowi bedzie dobrze tylko musisz dac namiary na maila co i jak :wink:

Opublikowano

Wczoraj gadaliśmy o rezanku progów i znalazłem na allegro nawet fajne i można sobie walnąć własny napis :)http://motoaukcja.interia.pl/show_item.php?item=102954069

Opublikowano

a właśnie wczoraj sie śmialiśmy, że gdyby Tomson miał honor to wsadziłby auto na lawete i zawiózł do VTG:)

prorocze słowa padły :cool:

Ono jeżeli chodzi o te aukcje to chyba spełnia ona twoją definicje tandety o której wczoraj była mowa. Znajde aukcje na ebay i wsadze na forum

Opublikowano
Wczoraj gadaliśmy o rezanku progów i znalazłem na allegro nawet fajne i można sobie walnąć własny napis

No to widze ono ze szykuje sie pierwsze rezanko w B7 :mrgreen:

prorocze słowa padły

dokladnie tak bylo i jednak tomson ma troche honoru my to powinnismy dorabiac jako wrozki moze :lol:

Opublikowano

Naszym pierwszym klientem może zostać Bartte :)

kolejna rzecz jaką przewiuje: Bartte otworzy własną siłownie :)

Opublikowano
Bartte otworzy własną siłownie
:lol:

tak apropo to juz sa zdjecia w albumie :wink:

Opublikowano

No na szczęście nic nie widać :cool:

Opublikowano
No na szczęście nic nie widać

to co trzeba to widać jestem perfekcyjny :mrgreen:

Opublikowano

Z ostatniej chwili : Wylatuje sobie dzisiaj ze szpitala stoje i czekam na wyjazd a nagle jeeb koleś mi przywalił w dupala ( leciutko tylko małą ryske widać ) no to ja trąbie i pokazuje zeby zjechał a ten w pipe i ucieka , to ja but dorwałem go wyprzedziłem zatarasowałem droge wyskakuje i mówie ze mi przywalił a ten do mie z ryjem że co ja sobie wyobrazam że on jest starszy ze 3 pokolenia itd ( fakt miał z 90 lat :P ) no to mowie ze mnie to uj obchodzi

ale jakoś go skłoniłem zeby zjechał i pogadał normalnie. Koleś mówi że policij nie chce no ja z wiadomych przyczyn też nie. Koleś do mnie mówi że on napewno mi tą szkode naprawi bo jest honorowy i jest najstarszym powstańcem ze starówki na to ja że byłem kiedyś harcerzem hehe. Ale dał 500 zł i pojechał . A ta rysa ktora była to był jego lakier hehe więc zostało 500 na krowe :P

Opublikowano

HEHE :lol: ono tylko kiedy my to wypijem jak ja juz lece no chyba ze na tym wyjezdzie integracyjnym w lipcu :mrgreen:

Opublikowano

ONO jak ja bym chciał mieć twoje szczęście :)

nie na krowe tylko na materiały do rezanka :twisted: :twisted: :lol:

Opublikowano

Panowie tylko zmieńcie datę z tym lipcem miejcie litość :D chyba że gdzieś niedaleko Władka będzie :P

Ono za 500 to nie słaba ta krowa by była :)

Opublikowano

bartte bedziemy mieli pamiec o Tobie zebys i ty byl a na mazury to daleko bedziesz mial :mrgreen:

Opublikowano

No ja myśle że bezemnei nie pojedziecie :)

Opublikowano

Bartek rozbije namiot w Sulejówku i będzie koczował na swoją kolej do strojenia:)

Bart Ono mówił, że na parkingu VTG już miejsca brakujena auta :lol: :shock:

Opublikowano

No wiesz ja już się leje co będzie gdy po pracy pojadę do Tomsona :), wczoraj przyjechałem patrze na minę szefa taka nietęga, podchodzę bliżej i mówi no wiesz: niestety NIC nie działa :). Mało to pocieszające w sumie było ale okaże się dziś wszystko :). A i jednak na SMT6 robia z 7 zrezygnowali :P

Opublikowano

a ja cały czas uważam, że 6 czy 7 to zło:)

trzeba wyrezać na ori kompie:)

Opublikowano

No chciałem mieć dwie mapki, zresztą zobaczymy wiem że na świnkach bardzo dobrze da się to zrobić, no może nie tak jak na stand alone ale kaska też inna :) pozyjemy zobaczymy dzis wieczorem dam znac jakie efekty :)