Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Co myślicie o takiej feldze do Avanta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poproś kogoś o VT i będziesz widział jak może to wyglądać. :wink4: Co do trwałości felgi to nie jestem w stanie Ci czegokolwiek powiedzieć. :no:

Opublikowano

ładne :good: daj zdjęcie autka to we wkleję na autko i sam ocenisz jak wyglądają u Ciebie :)

Opublikowano

Hehe miałem takie, raczej dalej mam ale 19 tylko że w połysku. Jakość wykonania b. wysoka, po niecałym roku używania praktycznie 0 uszkodzeń (rys, wgnieceń, felgi prościutkie; sprawdzane u wulkanizatora). Powiem ci że fajnie wyglądają z moim ciemno szarym audi ale teraz planuję na dniach kupić 17. Jak znajdę to zapodam zdjęcia.

Opublikowano
  • Autor

ładne :good: daj zdjęcie autka to we wkleję na autko i sam ocenisz jak wyglądają u Ciebie :)

zdjęcie mojego autka znajdziesz w dziale moja a4. jak możesz to zapodaj vt :naughty:

Opublikowano
41888848.jpg
Opublikowano
  • Autor

dzięki Baldur. niezły :kox: za***iście według mnie wyglądają. tylko jak z tą jakością :gwizdanie:

Opublikowano

wazne ze nie made in china :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

i jak tam? może ktoś coś jeszcze powiedzieć o tej feldze? wacham się miedzy nimi a RS6

Opublikowano

ja bym wziął rs6

Opublikowano

i jak tam? może ktoś coś jeszcze powiedzieć o tej feldze? wacham się miedzy nimi a RS6

C5 czy C6 ? :naughty:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/19-r8-v10-5x112-audi-vw-germany-nowosc-i1607909208.html#gallery

Te są moim zdaniem :kox: :kox: :kox:

Ja na twoim miejscu szukałbym takiego właśnie wzoru z R8 tylko 18" bo te w ogłoszeniu to 19".

Ale te do których podałeś linka też są :good: na pewno będą ładnie pasować do auta.

Opublikowano
  • Autor

wziąłem RS6 C5. może mało oryginalnie ale przeważyły względy ekonomiczne ( kupiłem komplet felg ori za 1000 PLN w super stanie) zawsze mogę je później sprzedać. myślę że chętnych nie zabraknie :naughty:

Opublikowano

wziąłem RS6 C5. może mało oryginalnie ale przeważyły względy ekonomiczne ( kupiłem komplet felg ori za 1000 PLN w super stanie) zawsze mogę je później sprzedać. myślę że chętnych nie zabraknie :naughty:

1000 zł za 18 rs6 ? cena koxxx :shocked:

kurna czemu jak ja chce kupic to nie moge nigdy trafic na taką okazję :wallbash:

Opublikowano

powiem tak...trzymaj się z dala od felg pochodzenia Chińskiego i Włoskiego ( tu wyjatek firma MAM, robi całkiem znośne repliki ) a reszta ?!

rotawheels.jpg

post3370355626001305201.jpg

img0193ir0.jpg

brokenrotawheelthumb1.jpg

astonmartindb7011pbjt8u.jpg

myślę że tyle wystarczy za komentarz Chińskich replik

Opublikowano

Ty wziąłeś z allegro ten komplet 5 szt. RS6 z jedną oponą na zapasie? :naughty:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 21:37_________________________________________________

1000 zł za 18 rs6 ? cena koxxx :shocked:

kurna czemu jak ja chce kupic to nie moge nigdy trafic na taką okazję :wallbash:

Ja szukałem tydzień i o to co wyczaiłem naprzykład:

http://moto.allegro.pl/oryginalne-audi-rs-5-szt-opona-pirelli-pzero-i1650830164.html

:wink4:

Ale że ostatnio pół forum jeździ na RS6 to wyczaiłem inną felgę w jeszcze lepszym pieniądzu :kox:

Opublikowano
  • Autor

nie. to nie ja je kupiłem. powiem szczerze że całkiem całkiem wygląda ta felga, ale mnie nie powala. chyba będzie zmiana za rok :tongue4:

Opublikowano

Ja miałem brać te 5 szt. ale kumpel kupił do A3 repliki RS6 dwa dni wcześniej a chciałem być troszkę oryginalny :naughty: Jedzie do mnie inny wzór z audi który w B5 ma tylko jedna osoba na forum i w śmiesznym pieniądzu bo też za 1000 zł :evil:

Mi może się znudzi za rok ta co będę miał to się najwyżej zamienimy :decayed: