Opublikowano 29 Grudnia 201114 l Autor hej.juz dawno mnie tu nie bylo a skoda zmienila sie nie do poznania ;P PODSTOPNICA z GOLFA GTI: LISTWY PROGOWE TYL: COLUMBUS: CIEMNE SZYBY (przod i tyl) FELGI i opony zimowe PDC PRZOD HAK Oswietlenie wnetrza led Oswietlenie bagaznika led Hak na zakupy RS na raczce fotela Osram diadem: przed: po: przed: po: czarny dach i czarne slupki: dyfuzor: czarny grill: mieszek RS: [br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 18:03_________________________________________________ [br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 18:03_________________________________________________[br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 18:08_________________________________________________
Opublikowano 29 Grudnia 201114 l podoba mi się ten skodilak... zanim jeszcze A3 kupiłem, o takim myślałem tylko w niebieskim kolorze
Opublikowano 29 Grudnia 201114 l Fajne mody, czerwony pozwala na fajną zabawę z akcentami bieli, grafitu bądź czarnego
Opublikowano 29 Grudnia 201114 l autko fajne, mody na + , nawet le LEDy z przodu nieźle wyglądają PS. nie brakuje Ci multifunkcji ?
Opublikowano 29 Grudnia 201114 l Super furka, tylko szkoda że nie ma to to 4WD ale i bez tego pewnie źle nie jest
Opublikowano 29 Grudnia 201114 l Autor mam jeszcze caddy z dsg i to mi wystarczy,prawdziwe samochody sa z manualem.na lato przymierzam sie do zwiekszenia mocy na ile to jeszcze nie wiem [br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 19:29_________________________________________________doszly kolejne mody lampy led z tylu ale narazie nie mam zdiec.takie jak tu http://sklep.motohid.pl/pl/p/OEM-Skoda-Octavia-lampy-LED-liftback-FL-/279
Opublikowano 29 Grudnia 201114 l No wyglądają nieźle, a co do DSG to tak jak ze Skodą RS, nie jest to prawdziwy RS -
Opublikowano 29 Grudnia 201114 l Piotrek wiesz że żartuję, auto jest A wypas każdy wybiera wg własnego uznania...
Opublikowano 29 Grudnia 201114 l + nowa hala stalowa , wystarczyły by na "niezły" wóz ale wybrałem tę pierwszą opcję... (czyt. stary wóz ale jary sprzęt na roli hyhy )
Opublikowano 30 Grudnia 201114 l troche dziwne te oznaczenia maja w skodzie RS 200ps :decayed: albo diesel 170ps RS,kolega ma takiego w niebieskim kolorze mega wyglada,czerwony mi sie nie podoba. tyle ze on ma diesla, a ty Turbo PB
Opublikowano 23 Lutego 201214 l fajny wozek, nie ma co porównywać wielkosciowo do a3, bo jest w nim wicejj miejsca niz w a4 b6 i b7, niestety jakościowo daleko za audi zresztą niemogą takie zasady koncernu. mimo wszytsko juz nieraz myslałem na ta skoda , gratki auta