Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Telefony LG - proszę o radę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie w Nowym Roku;) Sprawa przedstawia się następująco - obecnie mam Nokię 7650, no ale przyszedł chyba czas, żeby ją wymienić. Przeglądam sobie gazetki, allegro, itp i szczerze mówiąc, telefony LG mają dość ciekawy wygląd. Przywiązanie do Nokii mi nie mija - wstępnie myślałem o 5200/5300, ale popatrzyłem na LG no KG800 chocolate lub KE970 Shine. Bardzo podobają mi się pod względem estetycznym, funkcje też niczego sobie. Mam nadzieję, że macie jakieś doświadczenia z tymi telefonami i poradzicie, czy warto to kupić. Dodam tylko, że mam ograniczone fundusze i myślę o kwocie ok 500 zł (KE970 Shine kosztuje niestety trochę więcej), a najlepiej na raty... Może to zabrzmi śmiesznie, ale fajnie by było, gdyby rata nie przekraczała 20 zł. Jutro może podzwonię i wybiorę się na zwiedzanie marketów elektronicznych - coś powinno się znaleźć. Proszę Was o opinię nt. tych modeli, ogólnie marki LG oraz jakieś alternatywy, co mógłbym kupić w podobnej stylistyce i cenie. Pozdrawiam

Opublikowano

Chocoleta sobie daruj.. kumpela ma i te przyciski niby dotykowe już nie działają tak " lekko "

Opublikowano

zamiast tego dotykowego lg

wez dotykowego samsunga - e900

zdecydowanie lepszy

sam mam ... kupilem go jak wyszedl teraz stanial do smiesznych pieniedzy za 450zl chyba nowki chodza....

lg miala moja byla ... chyba tydzien i stwierdzila ze samsung lepszy :)

wiec polecam bardziej e900 niz LG`ki

Opublikowano

Ja mam juz 3-go Lgka i powiem ze jestem strasznie zadowolony .

Miałem modele -LG U8360 , LG U8550 wygląda tak :

u8550bkp8.jpg

u8550bkp8.ea1593264b.jpg

Miał 2 aparaty , muzyczka leciała z niego tez nieźle , miał taką stację dokująca z głośniczkami :dance:

Połtorej roku temu kosztował mnie w strefie wolnocłowej 360 zł + simlock w polsce .

Teraz mam KU311 w Play'u za zeta i jestem tez bardzo zadowolony , Aparat jest obkręcany i robi dobre foto .

Jakość obudowy tych aparatów jest bardzo ale to bardzo dobra - taki twardy plastik , ktory nie trzeszczy , ładnie wygląda i nie widać rysek :thumbup:

O modelu Chocolate słyszałem ze jest az za delikatny , ale masz tu przykłady fajnych i tanich LG-ków :wink4:

http://allegro.pl/item288223660_hit_nowy_lg_ke820_black_jak_p310_2mpx_1gb_.html

http://allegro.pl/item291136610_rewelacyjny_lg_u8500_mp3_mp4_bluetooth_.html

http://allegro.pl/item287081006_lg_p7200_nowy_zobacz_krakow_raty_24h_sklep_gsm.html

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Wam bardzo za rzeczowe posty. Samsunga średnio lubię, no ale nie mówię, ze nie. Byłem dzisiaj w jednym miejscu i LG KG800 był w cenie nokii 5200. Jeżeli w innych miejscach różnica ceny będzie niewielka, to nokię chyba jednak wybiorę. Póki co, szukam też po zwykłych komisach gsm - czasem kupi się na raty dobry tel za dobre pieniądze;).

Opublikowano

Póki co, szukam też po zwykłych komisach gsm - czasem kupi się na raty dobry tel za dobre pieniądze;).

Jeszcze nie widziałem nigdy w komisie telefonu w dobrej cenie :> Na allegro poszukaj

Opublikowano

Weź Nokię, albo jakiegoś SE. Teraz mam Nokię 6120 classic (jest super), a wcześniej miałem SE W810i - można go teraz kupić za śmieszne pieniądze. Weź tego SE - w końcu jesteś DeeJay :P

Opublikowano

w zeszłym roku używałem chwilę LG U880 - podobny do 8500 z 2. linku raggamana. grał przyzwoicie, robił dobre zdjęcia ale miał problemy z klapką (strasznie szybko się poluzowała). poza tym bardzo przyzwoity telefon, bardzo wygodnie mi się go używało. problem w tym, że nie jestem pewien czy działa z naszymi kartami SIM, podobno da się przerobić. tutaj masz sztuki z allegro - http://www.allegro.pl/search.php?string=u880

Opublikowano
nokii 5200

nawet tego nie bierz.. niezły szmelc na plastikowych prowadnicach .. polecam Nokie 3110 Classic lub 6300 mniej wiecej w tych pieniążkach

Opublikowano

KG800 Chocolate jest całkiem fajny, moja żona ma go obecnie i jest bardzo zadowolona, ja się również nim czasami bawię i podoba mi się całkiem. Shine jest super ale to już inna kategoria cenowa. Odradzam natomiast samsunga e900 - kupiłem go żonie i się szybko pozbyłem, znajomy tak samo.

Opublikowano
  • Autor

Byłem dzisiaj w Media Markt -LG chocolate K800 - 599 zł, Nokia 5200 - 579 zł. Podobał mi się ten LG shine, patrzę na cenę, nie było. Wziąłem sobie gazetkę, patrzę, a od jutra raty 0% na wszystko i telefon w gazetce był za 739 zł, rata 39 zł x 20rat. Takie coś, to chyba się opłaca, bo jednak koło 1000 kosztował w Euro i kilku innych sklepach...Co sądzicie? Ma to ktoś? LG KE970 Shine.

Opublikowano

LG KE970 Shine.

Poziek pisał , ze ma :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Wywiad z poźkiem już przeprowadzony, twierdzi, że spoko telefon, ale zdania są podzielone... Co do funkcjonalności, to na pewno może wkurzać np to, że dźwięki sms'a mozna wybrać tylko 4 standardowe, albo rolka do chodzenia po menu, czy też parę innych mankamentów...

Opublikowano

mozna wybrać tylko 4 standardowe

jak to :shocked: .. a jak sie wgra empetruche to nie mozna uzyć jako dzwonek ?

ooo to juz sie zastanowie czy ja go chce :D

Opublikowano

jak to :shocked: .. a jak sie wgra empetruche to nie mozna uzyć jako dzwonek ?

ooo to juz sie zastanowie czy ja go chce :D

chodzi o dzwonek smsa. podobnie jest w Samsungach, ale w większości Samsungów można ten problem rozwiązać wgrywając modowany soft.

Opublikowano
  • Autor

no to w samsungach, ale nie wiem, jak z LG...