Luka Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam w sklepie internetowym [oto link www.obd2.pl] sprzedają Polskiego VAGA (komplecik) i z moje pytanie czy warto go kupić? a jak nie to proszę podajcie którego najlepiej zakupić i gdzie ?
brankiniol Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 no mi polski nie chce wystartowac nawet
tomi Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja dostałem w prezencie wersję Polski VAG 2,5 :> i dla początkującego wagowicza jakim jestem to w sumie fajna sprawa. Jeśli jednak nie chcesz wydawać za dużo pieniędzy to kup sobie sam interfejs (poczytaj na forum jaki) i korzystaj z oryginalnego oprogramowania. BRANKINIOL jaki masz problem, może pomogę.
szogun0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Polski VAG jest oryginalnym oprogramowaniem. Po zakupie na obd2.pl jest się legalnym użytkownikiem polskiego programu i interfejsu z nim współpracującego. Można to zakupić, przynajmniej program jest legalny, a kiedy by niedomagał wtedy posiłkować się jakoś inaczej.
Rekomendowane odpowiedzi