Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Moje maleństwo :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przyszła pora i na mnie więc zaprezentuje Moją A4 :) Tak więc Silniczek ADR 1.8 125hp, rok produkcji 1995, przebieg jak na ten rok myślę, że całkiem sympatyczny bo 197 000.

Wyposażenie :

-klimatronic

-tempomat

-podgrzewany tyłek

-elektryczne szyby + lusterka

-2 jaśki

Ostatnio się pokusiłem na zawieszenie gwintowane MTS Technik,poszło trochę na glebe i w sumie nie narzekam jak narazie, do tego doszły 18' ANTERA z sympatycznym rantem :) Kula się to wszystko na oponach 225/40 z przodu i 255/35 z tyłu,a wszystko to na dystansach 5mm na koło.

Ponadto Lampy z przodu black Angel Eyes, a tył LEDowo.

Odnośnie nagłośnienia to jednostka sterująca ALPINE IDA X301 RR, w bagażniku skrzynka basowa JBL 1200w ze wzmacniaczem Magnata, w sumie nie gra najgorzej :)

Dodatkowo podświetliłem nogi kierowcy i pasażera na czerwono ledami (pod światła) , wszystko w nocy ładnie razem współgra na czerwono.

W planach jeszcze:

-rozrząd

-filtry

-chrom nakładki na lusterka

-chrom na obwódki szyb

-zamiana kierownicy na trójramienną

-podłokietnik

-chciałem wrzucić mu chip, ale troszkę poczytałem forum i z tego co piszecie to silnik ten niezbyt jest podatny na tuning:>

- i marzy mi się grill z RS4 :)

Niżej kilka fotek, jak zrobię coś jeszcze to wstawię

Szczere opinie mile widziane, pozdrawiam :)

IMAG0179.jpg

IMAG0180.jpg

IMAG0183.jpg

IMAG0189.jpg

IMAG0191.jpg

IMAG0193.jpg

IMAG0195.jpg

IMAG0196.jpg

IMAG0202.jpg

IMAG0198.jpg

Opublikowano

lampy tył i przód :thumbdown: daj ramke grilla w czarny mat a tak poza tym fura nice, te felgi bym bardziej widział w jakimś mercedesie

Opublikowano

Szczera opinia: lampy przód i tył do kosza :sick3: i ten chrom na lusterka sobie odpuść :thumbdown: tak po za tym to fajnie zglebiona + duże kolo robią robotę :good:

Opublikowano

mi sie lampy przód podoba tył masakra ogólnie 5- (minus za lampy tylnie ) :kox:

Opublikowano

Lampy przód i tył :sick3:

Felga i gleba :good:

Klapę malował chyba jakiś pół-główek :wink4:

Zerwij oznaczenia :naughty:

Opublikowano

fajnie wyglada na tych felach :kox:

Opublikowano

no wiesz... :mysli:

lampy przod i tyl...lipa :wallbash:

zadnych tych chromow na lustra :sick3:

...ale za to...fela i gleba robiua swoja robote :oklaski:

apropos koledzy jak i byliby napewno wdzieczni abys ukazal "swoje" wnetrze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wnętrze jest na etapie czyszczenia, ale jak będzie gotowe to na pewno wrzucę :)

Opublikowano

Trochę trzeba pozmieniać co nieco :decayed: przede wszystkim lampy, kierunki boczne na białe, emblemat razi mnie ten z odwrotną 4 :tongue4: nie montuj chrom nakładki na lusterka z bliska paskudnie one wyglądają, uwierz mi i jeszcze mogą Ci wypaść podczas szybkiej jazdy, szkoda marnować kasy pozostałe plany są na :good: pokaz zdjęcia z wnętrza :naughty:

Opublikowano

Woo nie widziałem tego emblematu "4" ściągnij to jak najszybciej albo chociaż naklej tak jak powinno być :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Wszystkie oznaczenia będą ściągnięte :) co do kierunków to myślałem nad zmianą na ciemne. Odnośnie chromów to myślałem, że będą pasowały lusterka + szyby + rant z felg... ale skoro odradzacie :) Powiedzcie mi jeszcze skąd wytrzasnąć podświetlane kratki nawiewów :>? bo albo źle szukam albo są tak ciężko dostępne :> pzdr

Opublikowano

Możesz zrobić obwódki szyb z chromu ale jak już to ori :wink4:

Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze skąd wytrzasnąć podświetlane kratki nawiewów :>? bo albo źle szukam albo są tak ciężko dostępne :> pzdr

a byles w forumowych dzialach sprzedam zamienie oddam itd bo ostatnio widzialem ze 2 ogloszenia w ktoryms z tych dzialow :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Byłem byłem ale widziałem tam tylko B6 B7 :P

Opublikowano

miałem takie lampy z tyłu tylko ze czerowne masakra fujjj dawaj ori :hi:

Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze skąd wytrzasnąć podświetlane kratki nawiewów :>? bo albo źle szukam albo są tak ciężko dostępne :> pzdr

a byles w forumowych dzialach sprzedam zamienie oddam itd bo ostatnio widzialem ze 2 ogloszenia w ktoryms z tych dzialow :tongue4:

Byłem byłem ale widziałem tam tylko B6 B7 :P

no byly podswietlane i kratki do b6/7 i byly podswietlane klamki do b6 i byly tez podswietlane kratki do By5tki...chyba ze Cie ktos ubiegl :tongue4:

Opublikowano

wczoraj wrzucałem za 100zł kompletne podświetlane kratki, ale albo ktoś się dogadał po za allegro albo nie wiem co :mysli:http://moto.allegro.pl/nawiew-nawiewy-audi-a4-lift-99-01-idealne-i1579362937.html

co do auta to jak posłuchasz rad userów to będzie ok bo materiał jest dobry :good: