Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] ALU Z RS6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no wygląda bardzo dobrze nie za nisko nie za wysoko podejrzewam,że na eibach -30mm będzie jeszcze niżej a może kupić jakieś używane sprężyny z zawieszenia 1BV, czy idzie dostać same spreżyny, kolega nawet w innym temacie wsadził amorki z 1BA do sprężynek eibacha i wygląda bardzo dobrze.Trzeba będzie tak coś kombinować.[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 10:17_________________________________________________witam ponownie chciałem się dowiedzieć czy te felgi są oryginalne tak na szybko bo jutro bym je brał

http://moto.allegro.pl/oryginalne-felgi-18s-line-do-audi-a4-a6-a8-i1581421106.html

Opublikowano

Czy to są te numer 8E0 801 chyba 1 i dalej 026 AX chyba gdzie te logo się powinno jeszcze znajdować

Opublikowano

Wygląda na to ze orginał i cena bardzo dobra.

Ja bym ci proponował wsadzić spręzyny eibach -30 sam takie mam, obniżenie jest w sam raz nie za duzo nie za mało, a w dobieranie spręzyn z 1BE lub 1BV bym się nie bawił bo to róznie wychodzi i efekt moze być nie taki jak oczekujesz, bo cięzko dobrac.

Opublikowano

tak zrobię właśnie mam nawet propozycje z forum ale tylko dwóch sztuk na tył i moje pytanie czy da się kupić tylko dwie sztuki eibachów na przód ewentualnie i czy to nie będzie jakoś dziwnie siedzieć jak jedno nowe jedne używane mam też pytanie do felg z linku czy ta ryska da się jakoś spolerować i zakropić czy to już do malowania felga

Opublikowano

Taką obcierką to się nawet nie przejmuj bo będzie ich więcej nie da się tego uniknąc na 18. Co do usuwania nie znam się.

Nowe spręzyny tylko w kompletach sprzedają 4 szt.

Opublikowano

no to szkoda jak rozmawiałem z włascicielem to mówił, że tylko to jest tak absolutnie nic więc powinno być bardzo dobrze

Opublikowano

swoją drogą one wyglądają lepiej niż te nowe felgi z RS6 oczywiscie kwestia gustu ale takie moje zdanie jak by ubrać C6 w felgi z C5 wyglądało by o wiele lepiej

u mnie koleśma C6 na felgach RS6 C5 19 wygląda mega mega ale drugi ma rs4 w 19 i jest miazga.

[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 07:04_________________________________________________na allegro teraz są rs6 z et 20 ori za 1399 lub 1299.

Opublikowano

to podaj linka do tych felg chyba jakiś żart hehe

Opublikowano

poszukj sobie leniu :tongue4:

same felgi możesz trafić tanio tylko cierliwiości a gumy i tam trzeba kupić nowe albo cały komplet bo żadko się zdarza żeby były w fajnym stanie

Opublikowano

dokładnie jak MARCIN607 napisał szukaj samych felg a opony wrzucisz jakie będziesz chciał bo te sprzedawane z felgami to przeważnie sliki

Opublikowano

chyba za mocne słowa felgi kupione oryginalne z RONALA opony 5mm cena samych opon z 800 zł licząc sobie spokojnie bo można spokojnie trafić za 1200zł 4 sztuki, stan felg aż zaniemówiłem myślałem, że gościu bredzi prawie idealne ta ryska co jest na zdjeciach na żywo prawie ją nie widać czekam dalej na linka za felgi RS6 Z RONALA ZA 1300zł to co ja dziś kupiłem to jak promocja w tesco handlarz powiedział, że w takim stanie z tymi oponami są warte z 2500-3000tys.zł. czyli tak jak kosztują na allegro-średnie ceny, nawet wywarzać nie było tzreba.

POZDRAWIAM.